Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Ποιος είναι ο Ανδρέας Φυλακτού που κατήγγειλε τον «διαμεσολαβητή» του σκηνοθέτη

Υπόθεση Λιγνάδη : Ποιος είναι ο Ανδρέας Φυλακτού που κατήγγειλε τον «διαμεσολαβητή» του σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία όταν αρνήθηκε ανήθικη πρόταση σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία όταν αρνήθηκε ανήθικη πρόταση σκηνοθέτη. Το «όχι» αυτό του «έκλεισε» πόρτες στην επαγγελματική του πορεία.

Ο κύπριος ηθοποιός μίλησε και για τον «διαμεσολαβητή» ο οποίος θέλησε να τον στείλει στο δωμάτιο του Δημήτρη Λιγνάδη. «Έστειλε συνάδελφο και κατέληξε στο να κακοποιείται, είναι ο ίδιος που προσπάθησε να στείλει εμένα σε άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι από τα άτομα που ακούστηκαν στην Ελλάδα, εγώ όμως αρνήθηκα. Το θέμα όμως είναι, όταν προσπάθησε να στείλει εμένα, εγώ αρνήθηκα, πολύ πιθανόν το ίδιο να συνέβη σε άλλους συναδέλφους που να μην αρνήθηκαν. Στον άνθρωπο που προσπάθησαν να με στείλουν στο δωμάτιο του για πρόβες είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και μετά την άρνηση μου άλλαξαν πολλά στον εργασιακό μου χώρο» υποστήριξε.

Ο ίδιος διευκρίνισε πάντως πως ο σκηνοθέτης που του ζήτησε να είναι γυμνός κατά τη διάρκεια της πρόβας δεν ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά άλλος σκηνοθέτης. «Ξέρεις θα είναι γυμνός ο ρόλος και πρέπει να σε δω γυμνό. Και αφού σε δω γυμνό να σου βάλω κάποιες συνθήκες τις οποίες πρέπει να διεκπαιρεώσεις όντας γυμνός. Στη δική μου την περίπτωση το αντέκρουσα και σηκώθηκα και έφυγα. Όταν το μοιράστηκα αυτό το περιστατικό με συναδέλφους, υπήρξε περίπτωση που ο συνάδελφος δεν το αντέκρουσε, όπως εγώ, και να σηκωθεί να φύγει και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Από το ίδιο άτομο. Η μια περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στην Κύπρο» κατήγγειλε ο ηθοποιός.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Φυλακτού;

Ο Ανδρέας Φυλακτού γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1984 στην Λεμεσό της Κύπρου και είναι ηθοποιός.

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (2008), ενώ έχει σπουδάσει και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Εμπρός-Θέατρο Εργαστήριο” (2005-2007).

Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός και ως βοηθός σκηνοθέτη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, κλασσικό και σύγχρονο.

Τον Ιανουάριο 2008, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, συμμετείχε στην πρώτη ινδική (bollywood) κινηματογραφική παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα, “Tashan”.

Στη τηλεόραση το είδαμε στις σειρές: ως Φίλιππος Ρούσσος, στην κοινωνική σειρά του Γιάννη Βασιλειάδη “Τα μυστικά της Εδέμ (2008)” στο Mega, στην δραματική σειρά “Μόνο μια φορά (2009)” στο Sigma TV, ως Δημήτρης, στην κοινωνική σειρά του Κλείτου Κλείτου “Στην άκρη του παραδείσου (2010)” στο ΡΙΚ1, στην δραματική σειρά του Γιώργου Σιούγα “Μηδέν (2012)” στο Mega Κύπρου, ως Ορέστης στην κοινωνική σειρά των Πάνου Κούτρα και Χριστίνας Τρύφωνος “Όνειρο ήταν… (2013)” στο Mega Κύπρου, και, ως Αλέξης στην δραματική σειρά του Σταύρου Ποταμάρη “Καταιγίδα (2015)” στο Sigma TV, καθώς και στο επεισόδιο «Ιδιοκτήτης (2007)» της σειράς τρόμου του Ant1 “Ιστορίες από την απέναντι όχθη”, στο ρόλο του Tάκη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024