Αν από πέρσι τον Μάρτιο μετανιώνετε καθημερινά που δεν έχετε αποκτήσει ένα δικό σας σκυλάκι, που να σας επιτρέπει να βγαίνετε άφοβα βόλτες τη νύχτα, αυτός ο άνδρας έχει πολλά να σας μάθει.

Δεν ξέρουμε αν τα κατοικίδιά του είναι υποαλλεργικά, πάντως σίγουρα δεν αφήνουν τρίχα. Και μπορεί να μην είναι σε θέση να του φέρουν τις παντόφλες ή να γυρίσουν την κοιλίτσα τους για χάδια, όμως σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Και αυτό γιατί πρόκειται για έναν πύθωνα και έναν παπαγάλο. Και αν οι επιλογές του σας φαίνονται ιδιαίτερες, πρέπει να δείτε και το βίντεο που βγάζει τα ζωάκια του βόλτα. Ταυτόχρονα. Κανονικά, στο δρόμο – φυσικά, στην Αυστραλία.

Το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok η χρήστρια Χέιλι Ρόμπεν έχει γίνει ανάρπαστο, αφού δείχνει τον άγνωστο άνδρα να περιμένει στο φανάρι με τους εκκεντρικούς του φίλους.

«Με δουλεύεις. Κοίταξέ τον, περνάει τέλεια», ακούγεται να λέει μια φωνή.

Λίγο αργότερα, ο άνδρας φαίνεται να μεταφέρει το φίδι του από το ένα χέρι στο άλλο, πριν το πετάξει επάνω στη διάβαση πεζών. Μετά το πιάνει και πάλι και παίζει χαλαρός με το τηλέφωνό του πριν περάσει απέναντι τον δρόμο.

Στο TikTok, όπου αναρτήθηκε για πρώτη φορά, το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 40.000 likes.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθούμε να φανταστούμε τον άνδρα να στέλνει το «έξι» για να βγάλει βόλτα τα κατοικίδιά του στην Αθήνα.

Στο κάτω-κάτω, ποιος να του πει τι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο