Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Μπουγιούρης : «Επιτέλους» για την παραίτηση Λιβαθινού

Παναγιώτης Μπουγιούρης : «Επιτέλους» για την παραίτηση Λιβαθινού

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη για την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού από το Εθνικό Θέατρο

Για ανάρμοστη συμπεριφορά είχε κατηγορήσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης τον Στάθη Λιβαθινό μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, ότι τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή, είχε υποστεί ψυχολογική βία ενώ είχε πέσει θύμα συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας που όπως είπε τον σημάδεψαν βαθιά.

Σήμερα, ο Στάθης Λιβαθινός υπέβαλε την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που πήραν θέση, σχολιάζοντας το γεγονός. Ο ηθοποιός αισθάνθηκε δικαίωση και έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Επιτέλους! Πέρασε από τη “ρωσική Σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε».

Καταγγελίες εναντίον του Στάθη Λιβαθινού

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Λιβαθινός μπήκε στο κάδρο μετά την καταγγελία του ηθοποιού Παναγιώτη Μπουγιούρη, μέσω των social media, που κατηγόρησε τον γνωστό σκηνοθέτη για σκληρές και προσβλητικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στην πειραματική σκηνή του Εθνικού.

Στις κατηγορίες του Παναγιώτη Μπουγιούρη για «χυδαία, προσβλητική, ακρωτηριαστική, ευνουχιστική, ταπεινωτική και απόλυτως χειριστική συμπεριφορά» ο κ. Λιβαθινός δεν απάντησε, λέγοντας πως δεν σχολιάζει πότε δηλώσεις και δη μαθητών του.

Την στάση του κ. Λιβαθινού για το σκάνδαλο αποκαλύψεων στο θέατρο στηλίτευσε και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ειδικότερα, η τοποθέτηση του κ. Λιβαθινού σε συνέντευξή του σχετικά με το άρρωστο και δυσάρεστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο θέατρο μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική και σωματική βία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μπουρδούμη.

Ο κ. Λιβαθινός εξέφρασε το φόβο του ότι το μεγάλο θύμα όλης αυτής της κατάστασης μπορεί να το ίδιο το θέατρο, προκαλώντας την οργή του κ. Μπουρδούμη.

«Όχι κ. Λιβαθινέ το ΕΘΝΙΚΟ οφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα», έγραψε ο ηθοποιός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024