Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν: Συστήνει για πρώτη φορά τις πανέμορφες κόρες της

Νικόλ Κίντμαν: Συστήνει για πρώτη φορά τις πανέμορφες κόρες της

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν δείχνει τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών της

Η Νικόλ Κίντμαν είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ, γεγονός που αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά κατά τη διάρκεια της διαφορετικής λόγω πανδημίας φετινής απονομή των Χρυσών Σφαιρών 2021.

Η 78η τελετή απονομής των Golden Globes ή αλλιώς ο προάγγελος των βραβείων Όσκαρ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (28/2) και μάς χάρισε λίγη από τη λάμψη που τόσο μας είχε λείψει αν και όλα ήταν διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Νικόλ Κίντμαν με Louis Vuitton

Η βραβευμένη ηθοποιός μπορεί να μην περπάτησε φέτος στο κόκκινο χαλί της φετινής απονομής των Golden Globes, έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση από το σπίτι της, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία έκπτωση σε λάμψη και γκλάμουρ.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε από το σαλόνι του σπιτιού της μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν και τις δύο κόρες τους, την 12χρονη Σάντει Ρόουζ και την 10χρονη Φέιθ Μάργκαρετ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός δείχνει τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών της.

View this post on Instagram

A post shared by BUNTE (@bunte_magazin)

Πριν από λίγες μέρες, η Νικόλ Κίντμαν, έκανε ένα επικό thρowback, δημοσιεύοντας στα social media δύο φωτογραφίες της, μια από την παιδική της ηλικία και μία πρόσφατη.

Στην αναδρομή της παιδικής της ηλικίας, η μικρή Νικόλ είναι καθισμένη σε μια πολυθρόνα σε κήπο, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και ένα κοκκαλάκι στα πυρόξανθα μακριά μαλλιά της, κοιτάζοντας με αυτοπεποίθηση τον φωτογραφικό φακό.

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της διάσημης σταρ, με αυτές των κοριτσιών της η αλήθεια είναι ότι οι κόρες της μοιάζουν περισσότερο με τον πατέρα τους, ενώ καμία δεν έχει πάρει το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024