Η δοκιμασία της Δευτέρας (1/3) στο MasterChef ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, καθώς οι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού, κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα εστιατορικό πιάτο χρησιμοποιώντας μόνο ένα τηγάνι.

Έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα βασικά εργαλεία, καθόλου μπλέντερ, μπίμερ, κατσαρόλες ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το φούρνο, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν κάτι που να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Το πιάτο του Αλέξανδρου στο MasterChef που θύμισε κάτι στον Κουτσόπουλο

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, οι κριτές του MasterChef  κάλεσαν τον Αλέξανδρο, νικητή της δημιουργικής δοκιμασίας και την περασμένη εβδομάδα, να τους παρουσιάσει το πιάτο του.

Εκείνο που προκάλεσε όμως την έκπληξη των τηλεθεατών είναι πως το πιάτο αυτό με το παντζάρι και την κρέμα κατσικίσιου τυριού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το είχε δει ξανά στο παρελθόν.

Δημοσιεύτηκε από MasterChef GR στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Όπως αποδείχτηκε κριτής και παίκτης του MasterChef  θήτευσαν σε διαφορετική χρονική περίοδο στο εστιατόριο του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Λονδίνο.

«Με έπιασε μια δύσπνοια γιατί στο πόστο είχα ξεκινήσει κι εγώ με τα παντζάρια. Δεν ξέρω αν πέρασες από εκεί που σου έφερναν κάτι κιβώτια και σου έλεγαν “κόβε-κόβε”» θυμήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την εμπειρία του εκεί.

Αφού δοκίμασε το πιάτο πάντως ο κριτής του MasterChef 5είχε μόνο αποθεωτικά σχόλια για τον διαγωνιζόμενο.

«Εκείνο που είχαμε φάει στο Λονδίνο, σε σχέση με αυτό που δοκίμασα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Είναι ένα πιάτο που θα πήγαινε σε εκείνο το εστιατόριο του Ράμσεϊ στη σάλα έξω» είπε.

Πράγματι, το πιάτο κέρδισε και τη δοκιμασία του Mystery Box.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο