Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: Πάνω από 12 εκατ. δολάρια για την αποτυχημένη προεκλογική του εκστρατεία

Κάνιε Γουέστ: Πάνω από 12 εκατ. δολάρια για την αποτυχημένη προεκλογική του εκστρατεία

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον Κάνιε Γουέστ και την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έρχονται στο φως.

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον Κάνιε Γουέστ και την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με την τελική έκθεση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής, ο ράπερ δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, την περασμένη χρονιά.

#KanyeWest spent over 12 Million dollars out of pocket for his Failed Presidential Campaign! #SourceLove #WeGotUs

http://ow.ly/JEyk30ryyMX

Δημοσιεύτηκε από The Source Magazine στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Γουέστ συνεισέφερε με 13,2 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα και συγκέντρωσε λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από 3.047 ατομικές συνεισφορές.

Με το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του Γουέστ καλύφθηκαν όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, νόμιμα τέλη, παραγωγή για διαδικτυακά διαφημιστικά βίντεο και ρούχα με το λογότυπο «Kanye 2020» και τα περισσότερα δαπανήθηκαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα.

Ο αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εισήλθε στην προεκλογική μάχη τον Ιούλιο του 2020, μόνο τέσσερις μήνες πριν από την ημέρα των εκλογών και κατάφερε να είναι υποψήφιος σε 12 πολιτείες, συγκεντρώνοντας 66.000 ψήφους.

Περισσότερα από 2,69 εκατομμύρια δολάρια διατέθηκαν στις τελικές του προσπάθειες με το ποσό των 210.000 δολαρίων να δίνεται για δισέλιδη διαφήμιση στους New York Times μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και περίπου 870.000 δολάρια να ξοδεύονται την ημέρα των εκλογών για ρούχα της καμπάνιας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024