Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την επικαιρότητα και ιδιαίτερα τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάματος.

Ωστόσο μια ατάκα της ηθοποιού που ειπώθηκε με αφορμή ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρίγα δημιούργησε αμηχανία.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν Λιάγκας και Σκορδά με τον παρακάτω διάλογο:

«Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχεις μια σχέση πολύ έντονη» ήταν ο τρόπος που ο Γιώργος Λιάγκας επιχείρησε να προσεγγίσει το θέμα με την Ρώπα να απαντά αμέσως θετικά.

«Πώς γίνεται μία να μισιέστε, μία να αγαπιέστε; Είναι μια σχέση πολύ έντονη με τον Αλέξανδρο ε;» ξαναρώτησε ο παρουσιαστής για να ακούσει από την ηθοποιό την ατάκα: «Εσείς πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν;».

«Γιατί ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Γιατί χωρίσαμε ήπια. Μετά το πρώτο διάστημα που υπάρχει πάντα μια αμηχανία και μια ένταση σε οποιοδήποτε χωρισμό…» προσπάθησε να απαντήσει ο Λιάγκας.

«Έτσι είναι οι φιλίες. Υπάρχει μια ένταση, υπάρχει ένας διαπληκτισμός, υπάρχει μια ρήξη, αλλά αν υπάρχει φιλία από κάτω…» συνέχισε η Χρύσα Ρώπα.

Η Φαίη Σκορδά, σε εμφανώς δύσκολη θέση λόγω του διαλόγου που είχε προηγηθεί, θέλησε να κατευθύνει αλλού τη κουβέντα και είπε με νόημα: «Καλά, άσε, εμείς είμαστε μια άλλη περίπτωση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο