Την απόφασή της ν‘ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε γνωστή σε χρήστη του facebook η εταιρεία Nak Shoes, καθώς «διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής {…} για το κοινωνικό μήνυμα #MetooGR».

Προσφάτως η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για άλλη μία φορά λόγω ενός ατυχούς σχολίου που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη βλέποντας τα πλάνα από τη μεταγωγή του, φορώντας χειροπέδες, αλλά και μιας τοποθέτησής του για το γεγονός ότι ο υπόδικος σκηνοθέτης εργάστηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα στα «Στρουμφάκια».

Συγκεκριμένα η κα. Στεφανίδου είπε για τον Λιγνάδη: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Βίντεο

Ενώ για τη συνεργασία που είχαν τη δεκαετία του ’80 ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Δημήτρης Λιγνάδης, στην ΕΡΤ, για τα «Στρουμφάκια», την οποία αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη. Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα στρουμφάκια της ΕΡΤ;».

Δεν γνωρίζουμε αν η γνωστή εταιρεία αποσύρει τη χορηγία της για κάποια από τα δύο παραπάνω σχόλια, για κάποιο άλλο ή για την αντιμετώπιση του θέματος γενικά από την εκπομπή, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο