Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καινούργιου σε Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»

Καινούργιου σε Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»

 Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην τηλεόραση

Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάσσονται τις τελευταίες ημέρες πολλά πρόσωπα του θεάματος, αλλά και της εγχώριας showbiz.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ χαρακτηρίστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο απολογητικό του υπόμνημα ως «μέτριος ηθοποιός».

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην τηλεόραση.

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

» Γνωστή πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024