Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστε τον «Έλον Μάσκ της Γκάνας»

Γνωρίστε τον «Έλον Μάσκ της Γκάνας»

Ένας νεαρός άνδρας από την Γκάνα, με το όνομα Κέλβιν, έχει αποκτήσει δικαίως τον χαρακτηρισμό «Ο Έλον Μάσκ της Γκάνας» μετά από την κατασκευή του δικού του αυτοκινήτου από το μηδέν

Ένας νεαρός άνδρας από την Γκάνα, με το όνομα Κέλβιν, έχει αποκτήσει δικαίως τον χαρακτηρισμό «Ο Έλον Μάσκ της Γκάνας» μετά από την κατασκευή του δικού του αυτοκινήτου από το μηδέν.

Ο Κέλβιν εξήγησε πώς ξεκίνησε η αγάπη του για την εφαρμοσμένη μηχανική στην ηλικία των 10 ετών και πώς έπαιζε με παλιοσίδερα και άλλους πόρους που είναι σε θέση να σώσει με ελάχιστο κόστος μετατρέποντας τα σε εύχρηστα καθημερινά είδη.

Σύμφωνα με τον Κέλβιν, πέρασε τέσσερα χρόνια παρακολουθώντας μηχανικούς αυτοκινήτου, συλλέγοντας θραύσματα και σώζοντας άλλα αντικείμενα για να τα τοποθετήσει με επιτυχία στο αυτοκίνητο του.

Ανέλαβε ακόμη και δουλειές για να συγκεντρώσει κεφάλαια για να αγοράσει έναν κινητήρα για το αυτοκίνητο του, καθώς αυτό είναι το μόνο μέρος που δεν έχει ακόμη τη γνώση να κατασκευάσει.

Τελείωσε το έργο στα 18 του χρόνια και έχει γίνει το απόλυτο viral των ημερών αλλά και ο σταρ στην περιοχή στην οποία ζει.

Η διάσημη ηθοποιός, Βαϊόλα Ντέιβις, μάλιστα ανέβασε το βίντεο με το κατόρθωμα του στην προσωπική σελίδα της στο Instagram σημειώνοντας : «Ουάου αυτό σημαίνει αφοσίωση».

Δείτε την ανάρτηση της

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024