Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια : Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

Εβελίνα Παπούλια : Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας…

Για την παρουσία της στα ερτζιανά και πόσο απολαμβάνει το νέο της εγχείρημα αλλά και τον σάλο με τις αποκαλύψεις που έχει προκύψει για τον χώρο του θεάματος, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια

Για την παρουσία της στα ερτζιανά και πόσο απολαμβάνει το νέο της εγχείρημα αλλά και τον σάλο με τις αποκαλύψεις που έχει προκύψει για τον χώρο του θεάματος, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός είπε πως «έχω εκπλαγεί με τόσα που έχουν γίνει. Το να έχεις έχεις ακούσει κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως κι έτσι γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να λέγονται διάφορα για πολλούς. Μου έχει τύψει, όμως, να μου εκμυστηρευτεί μία γυναίκα κάτι για κάποιον και βρήκα τρόπο να μην έρχομαι σε επαφή μαζί του».

Αναφερόμενη στην αιχμηρή της ανάρτηση προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με αφορμή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κι όσα είχαν ειπωθεί γύρω από το όνομά του εξήγησε ότι κατά τη γνώμη της δεν είναι σωστό να σκιαγραφείται ένα πρόσωπο χωρίς στοιχεία εις βάρος του γι΄αυτό και θεωρεί τα πεπραγμένα του ΣΕΗ ως προς τον συνάδελφό της ένα μεγάλο ατόπημα.

«Εξαγριώθηκα όταν…»

Τέλος, σχολίασε και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και την εκπομπή «Το πρωινό» μετά από δηλώσεις της που παρερμηνεύθηκαν, σύμφωνα με την ίδια, από τη Φαίη Σκορδά προκαλώντας την οργή της.

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν είπα ποτέ “υπάρχει βία στην πειθαρχία”. Έγινε μία σύγχυση, θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα επειδή είχα πει 100.000 “όχι” στη συγκεκριμένη εκπομπή οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή είχε κακές προθέσεις νομίζω ότι στραβά ερμήνευσε και έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Εξαγριώθηκα γιατί όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024