Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Ήταν δίκαιο να προκριθούμε, το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Μαρτίνς : «Ήταν δίκαιο να προκριθούμε, το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν και τόνισε ότι θα ήταν άδικο για την ομάδα του να μην περάσει.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία πρόκριση παρά την ήττα με 2-1 από την Αϊντχόφεν, με τον Αχμέντ Χασάν να σκοράρει το «χρυσό» γκολ στην Ολλανδία λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι θα ήταν άδικο να μείνει εκτός η ομάδα του.

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του που δεν παρατάνε τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ τόνισε ότι δεν έχει καμία προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

«Πραγματικά η γεύση είναι αυτή που αξίζει στην περίσταση. Είμαστε ευτυχισμένοι και το αξίζαμε. Η διαδρομή μας έχει δείξει ότι το αξίζαμε. Το 2-0 δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα.

Είμαστε μία ομάδα που χάνει πολλές ευκαιρίες και αν είχαμε αποκλειστεί θα ήταν άδικο. Νομίζω είναι μεγάλο το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας μας και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Συμβαίνον αδικίες στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα ήταν άδικο να έχουμε αποκλειστεί».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά όπως είχαμε σχεδιάσει να μπούμε. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί και τον Μπρούμα. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά το σκορ δεν έδειχνε να την πραγματική εικόνα του αγώνα».

Για τον Χασάν: «Θέλω γενικότερα να αναφερθώ στο σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας που το πιστεύει και δεν το παρατάει το ματς. Η ομάδα μας το πιστεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που τον εμπιστευόμαστε. Θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας που πιστεύει κάθε αγώνα».

Για την κλήρωση: «Όχι δεν έχω προτίμηση. Προτεραιότητα έχει να ξεκουραστούμε και να ανακάμψουμε τις δυνάμεις γιατί τη Δευτέρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα μας απασχολήσει η κλήρωση».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024