Για την υπόθεση Λιγνάδη πήρε θέση και ο Πέτρος Λαγούτης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έδειξε να ενοχλείται από την ερώτηση των δημοσιογράφων για το κατά πόσον ο κλάδος των ηθοποιών πράγματι γνώριζε και δεν μιλούσε.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι αυτό που έχει προτεραιότητα, είναι η αλλαγή των νόμων που αφορούν την παιδεραστία, προκειμένου οι τιμωρίες των δραστών να ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε:

«Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία. Αποδεικνύεται πως ζούμε σε μία κοινωνία που το σύστημα αξιών θέλει άλλους νόμους»

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε την ενόχλησή του, όταν τον ρώτησαν γιατί οι ηθοποιοί δεν μιλούσαν για την υπόθεση, εφόσον γνώριζαν.

«Εγώ με τον κύριο Λιγνάδη δεν είχα καμία επαφή και δεν τα ήξερα καθόλου όλα αυτά. Μπορεί να είχα ακούσεις κάποιες φήμες αλλά όχι για τέτοια πράγματα. Είναι πολύ άσχημο και μην το πάτε εκεί γιατί είναι άσχημο και επιτεθήκατε και σε συναδέλφους, δεν θα πω όνομα γιατί δεν θέλω να συνεχιστεί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο