Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ξιαρχό : Ο βιασμός, η θέα από «εκείνο» το μπαλκόνι και το μπαρ με τους ανήλικους

Τάσος Ξιαρχό : Ο βιασμός, η θέα από «εκείνο» το μπαλκόνι και το μπαρ με τους ανήλικους

Ο Τάσος Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε και για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος χορευτής και performer μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του.

Ο Τάσος Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε και για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

«Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι αίματα»

Αναφορικά με τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, είπε πως εν τέλει ήταν πολύ όμορφα, διότι οι κακές αναμνήσεις φεύγουν. «Θυμάμαι ωραίες στιγμές από τότε που χώρισε η μητέρα μου με τον πατέρα μου. Τότε ένιωσα ότι άνοιξα τα φτερά μου» είπε.

Για τα χρόνια που προηγήθηκαν του χωρισμού των γονιών του, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για βία. «Περάσαμε εγώ και όλη μου η οικογένεια στο πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών ουσιών και ποτού. Μαθαίναμε όλοι μαζί και εγώ ως παιδί πως φερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους» είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν πολύ βίαιος προς τις γυναίκες, αλλά ποτέ προς εκείνον.

«Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι αίματα» εξήγησε σε άλλο σημείο, ενώ με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι οι γονείς του δεν τον ρώτησαν ποτέ «πώς είσαι;»

Ωστόσο, όπως είπε τώρα η σχέση του με τον πατέρα του είναι πολύ καλά. «Μου αρέσει οι άνθρωποι να μετανοούν και να καταλαβαίνουν τα λάθη τους» είπε.

Ο βιασμός σε ηλικία 6 ετών

Ακόμα, μίλησε για τον βιασμό που υπέστη σε ηλικία έξι ετών. Όπως είπε τον βίασε ένα νεαρό αγόρι της γειτονιάς, στην οποία έμενε.

«Πριν λίγες μέρες που έγιναν όλα αυτά που έγιναν στην τηλεόραση θυμήθηκα και άλλα πράγματα, όπως να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ» είπε περιγράφοντας τα όσα έζησε στην τρυφερή αυτή ηλικία.

Μιλώντας για το εν λόγω γεγονός, αναφέρθηκε και πάλι στους γονείς του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν του έμαθαν πως να προστατευτεί. «Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης, να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό» είπε.

«Δεν καταλάβαινα τι γινόταν, έλεγα ότι μπορεί να είναι και φυσιολογικό».

«Είναι πολύ άσχημο να σε δείχνουν και να ρωτούν ‘πόσο κάνει;’»

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και στις καταγγελίες περί βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του πολιτισμού.

«Βιασμός δεν είναι μόνο κάτι σεξουαλικό, είναι πάρα πολλά πράγματα όπως και το να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και μια δική του ιστορία, μιλώντας για το βράδυ που, όπως είπε, κοίταξε κατάματα τη βρωμιά.

Όπως αποκάλυψε, πριν από περίπου 10 χρόνια, είχε πάει σε ένα μπαρ στην Πατησίων, όπου κάποιος ηλικιωμένος άνδρας τον έδειξε και ρώτησε «πόσο κάνει;».

«Πήγα σε ένα μέρος με έναν άνθρωπο που μπορεί να γνωρίζετε και εκεί ένας άνθρωπος πολύ μεγάλος σε ηλικία ρώτησε τον μπάρμαν ‘αυτός πόσο κάνει;» είπε και εξήγησε πως «το μαγαζί πουλούσε πράγματα».

«Ήμουν από τους λίγους ενήλικες εκεί μέσα. Το υπόλοιπα νεαρά αγόρια με είδαν ως απειλή» κατέληξε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες, από θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024