Ο Χριστόφορος Πέσκιας κατάφερε κατά τη διάρκεια της καραντίνας να χάσει 35 ολόκληρα κιλά. Ο γνωστός σεφ μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε την μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο Χριστόφορος Πέσκιας ανέφερε πως ξεκίνησε διατροφή ενώ έβαλε στην καθημερινότητά του το περπάτημα 6 χιλιομέτρων. Αφού έχασε 35 κιλά συνεχίζει πιστός στον νέο τρόπο ζωής του.

«Ήταν και τα δύο σημαντικά. Ένα που το έραψα κι ένα που περπάταγα. Έχω χάσει 35 και θέλω να χάσω ακόμα 10.» είπε ο σεφ συμπληρώνοντας: «Έκοψα τηγανιτά, γλυκά. Ακολουθώ διαλειμματική δίαιτα»!

Τελευταία ολοένα και περισσότερο γίνεται λόγος για τη «διαλειμματική δίαιτα», δηλαδή τη σκόπιμη αποφυγή της τροφής για συγκεκριμένο διάστημα, με έναν αυξανόμενο αριθμό ειδικών να υποστηρίζει ότι μπορεί να επιταχύνει την απώλεια λίπους.

Tα μοντέλα της διαλειμματικής δίαιτας που είναι πιο γνωστά είναι η δίαιτα 5:2, η οποία επιτρέπει πέντε ημέρες φαγητού χωρίς θερμιδικό περιορισμό και δύο διαδοχικές ή μη διαδοχικές ημέρες περιορισμένης κατανάλωσης τροφών και η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00).

Τέλος ο Πέσκιας αναφέρθηκε και στη περιπέτειά του με τον κοροναϊό: «Τον πέρασα πολύ ελαφριά. Πέρασε όλη μου η οικογένεια κοροναϊό. Από την κόρη μου. 4-5 μέρες ήμουν άρρωστος. Για έναν μήνα δεν είχα γεύση, επέστρεψε σταδιακά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο