Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος GANNI και η Levi’s δημιούργησαν μια αντισυμβατική συλλογή τζιν

Ο οίκος GANNI και η Levi’s δημιούργησαν μια αντισυμβατική συλλογή τζιν

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, το τζιν είναι συχνά μια πρόκληση, δεδομένης της ποσότητας του νερού και των πόρων που χρειάζεται για την παραγωγή ενός μόνο ζευγαριού μπλε τζιν. Αλλά οι GANNI και Levi's έχουν βρει έναν τρόπο να αρχίσουν να κάνουν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, το τζιν είναι συχνά μια πρόκληση, δεδομένης της ποσότητας του νερού και των πόρων που χρειάζεται για την παραγωγή ενός μόνο ζευγαριού μπλε τζιν. Αλλά οι GANNI και Levi’s έχουν βρει έναν τρόπο να αρχίσουν να κάνουν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

View this post on Instagram

A post shared by Levi’s (@levis)

Η νέα βιώσιμη συλλογή

Διαθέσιμο για αγορά από σήμερα, οι GANNI και Levi’s συνεργάστηκαν για τη δεύτερη συνεργασία τους με τζιν ρούχα. Συνδυάζοντας τα κλασικά στιλ και την αισθητική των οίκων τους με την καινοτομία, η ready-to-wear συλλογή 14 τεμαχίων κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας βαμβακερή κάνναβη, η οποία επιτρέπει τη χρήση λιγότερου νερού και φυτοφαρμάκων, προκειμένου να προωθηθεί ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

«Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τη συνεργασία με την ομάδα του Levis ήταν η κοινή μας φιλοδοξία να δημιουργήσουμε ένα υπεύθυνο προϊόν», λέει ο Ditte Reffstrup, δημιουργικός διευθυντής του GANNI, στο Teen Vogue. «Η κάνναβη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του υφάσματος είναι με αποδεδειγμένο χαμηλότερο αποτύπωμα από το συμβατικό τζιν, παραδοσιακά κατασκευασμένο από βαμβάκι. Η βαμβακερή κάνναβη είναι τόσο απαλή και πολυτελής αίσθηση, ειλικρινά δεν μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά από ένα συμβατικό τζιν».

«Πολλά έχουν προστεθεί στην ατζέντα της αειφορίας στη μόδα τα τελευταία χρόνια», προσθέτει. «Οι καταναλωτές έχουν ξυπνήσει με τις επιπτώσεις της βιομηχανίας μόδας και απαιτούν πολύ περισσότερες μάρκες να γίνουν φιλικές στο περιβάλλον, κάτι που είναι μόνο καλό. Όλοι πρέπει να βρούμε λύσεις μέσω της καινοτομίας, επειδή η μόδα είναι ένα συνεχές ζητούμενο».

«Αυτή η συνεργασία ήταν μια ευκαιρία για [χρήση] επόμενου επιπέδου βιώσιμων υλικών με βαμβακερή κάνναβη», δήλωσε ο Karyn Hillman, διευθύνων σύμβουλος προϊόντων της Levi’s σε δελτίο τύπου. «Είναι καταπληκτική συνεργασία με την ομάδα GANNI, και οι δύο μοιραζόμαστε ένα πάθος για αυθεντικότητα , πρωτοτυπία και βιωσιμότητα. Τελικά, ξεκινήσαμε να εμπνέουμε αυθεντική αυτο-έκφραση, δημιουργώντας μοναδικά και εύκολα κομμάτια που οι άνθρωποι ερωτεύονται και φορούν ξανά και ξανά και ξανά. ».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024