Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμβρυο καρχαρία έγινε viral εξαιτίας της δυσμορφίας του

Έμβρυο καρχαρία έγινε viral εξαιτίας της δυσμορφίας του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός εμβρύου καρχαρία που, πιθανόν εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης, εμφανίζει μια δυσμορφία η οποία θυμίζει σε κάποιους... «ανθρώπινο πρόσωπο»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός εμβρύου καρχαρία που, πιθανόν εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης, εμφανίζει μια δυσμορφία η οποία θυμίζει σε κάποιους… «ανθρώπινο πρόσωπο».

Σύμφωνα με τη Mirror, το παράξενο πλάσμα βρέθηκε από έναν Ινδονήσιο ψαρά στις 21 Φεβρουαρίου, ανοικτά της ακτής της ανατολικής Νούσα Τενγκάρα

Ο ψαράς ισχυρίστηκε ότι έπιασε κατά λάθος έναν θηλυκό καρχαρία στα δίχτυα του, και ότι το άτυχο πλάσμα πέθανε έχοντας παγιδευτεί στην τράτα.

Όταν ο 48χρονος πρόσεξε μετά από μερικές ώρες ότι ο θηλυκός καρχαρίας ήταν έγκυος, άνοιξε το στομάχι του και βρήκε στο εσωτερικό του δυο κανονικά έμβρυα, και ένα τρίτο, αρκετά ασυνήθιστο. Το αλλόκοτο πλάσμα είχε δυο μεγάλα στρογγυλά μάτια κάτω από τη μύτη του, αντί για τα πλαϊνά του κεφαλιού του. Η δυσμορφία αυτή στο κάτω μέρος του σώματος του εμβρύου θύμισε στον ψαρά που το βρήκε αλλά και σε πολλούς χρήστες των social media ανθρώπινο πρόσωπο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024