Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια εφαρμογή στο κινητό μπορεί να σας βρει το τέλειο κραγιόν

Μια εφαρμογή στο κινητό μπορεί να σας βρει το τέλειο κραγιόν

Aν ψάχνατε ποτέ για μια συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκετε το τέλειο ταίριασμα, μην φοβάστε - η νέα εφαρμογή Lipscanner της Chanel είναι επιτέλους εδώ για να σας βοηθήσει

Aν ψάχνατε ποτέ για μια συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκετε το τέλειο ταίριασμα, μην φοβάστε .

H νέα εφαρμογή Lipscanner της Chanel είναι επιτέλους εδώ για να σας βοηθήσει.

Ποια είναι η δική σας απόχρωση;

Με την υποστήριξη πατενταρισμένων τεχνολογιών AI και AR, η πλατφόρμα Lipscanner της μάρκας σάς επιτρέπει να βρείτε οποιοδήποτε χρώμα στα χείλη χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εικόνα της επιλογής σας.

«Το Lipscanner συνδυάζει το savoir-faire μακιγιάζ με την τεχνολογία AI για να φέρει ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μακιγιάζ της Chanel στα χέρια των πελατών μας σε πραγματικό χρόνο. Η άμεση αντιστοίχιση χρωμάτων είναι το αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης αλγορίθμων, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορος στην πρόταση του σχετικού κραγιόν Chanel », δήλωσε σε ανακοίνωση τύπου ο Cédric Begon, διευθυντής του εργαστηρίου Connected Experience στο Chanel Fragrances and Beauty. «Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε το συναίσθημα της δοκιμής του προϊόντος στον εαυτό σας και τη σύνδεση με την αρχική επιθυμία σας για ένα χρώμα ή μια εμφάνιση. Είτε θέλετε να αισθανθείτε πιο ισχυρός, σίγουρος ή όμορφος, το Lipscanner μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία – κραγιόν σε πραγματικό χρόνο. Είναι το πιο κοντινό πράγμα στην εφαρμογή κραγιόν αυτοπροσώπως. »

Μια δοκιμή (από μακριά) θα σας πείσει

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο έπακρο, απλώς σαρώστε την επιθυμητή απόχρωση σας από οποιαδήποτε φωτογραφία μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή στην πραγματική ζωή. Στη συνέχεια, το Lipscanner θα αναλύσει το χρώμα και θα ταιριάξει με τα σχετικά κραγιόν της Chanel. Σε συνεργασία με το Chanel Makeup Creation Studio και την ομάδα του εργαστηρίου Chanel CX Lab, ειδικοί ομορφιάς συνεργάστηκαν με μηχανικούς για να προγραμματίσουν έναν αλγόριθμο που μπορεί να «εντοπίσει και να εξαγάγει» την ακριβή απόχρωση των χειλιών και την υφή οποιασδήποτε φυσικής ή ψηφιακής εικόνας για να βρει το πλησιέστερο χρώμα και ταιριάζει με την υφή.  Επιπλέον, μπορείτε ουσιαστικά να δοκιμάσετε ένα κραγιόν στα χείλη σας χάρη στην τεχνολογία AR.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Lipscanner της Chanel σε συσκευές iOS μέσω του Apple App Store.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024