Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση

Ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση

O Σάιμον Μπόους-Λιόν κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε καλεσμένη στο κάστρο του στη Σκωτία.

Ταραχή στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει προκαλέσει η καταδίκη του Σάιμον Μπόους-Λιόν για σεξουαλική επίθεση. Πρόκειται για ξάδερφο της βασίλισσας Ελισάβετ ο οποίος επιτέθηκε σε 26χρονη γυναίκα που βρισκόταν ως καλεσμένη στο κάστρο του.

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε o Σάιμον Μπόους-Λιόν που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε καλεσμένη στο κάστρο των προγόνων του στη Σκωτία.

Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ και κόμης του Στράθμορ, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην 26χρονη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2020, σε κρεβατοκάμαρα του κάστρου Γκλάμις, που ήταν η πατρική οικία της αείμνηστης μητέρας της βασίλισσας, Ελισάβετ Α’.

Ο Σάιμον Μπόους-Λιόν μπήκε στο δωμάτιο του θύματος απρόσκλητος και την άγγιξε επανειλημμένα και παρά τη θέλησή της. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να τον αποφύγει την αποκάλεσε «αγενή, κακιά και φριχτό άτομο» λέγοντάς της μάλιστα ότι δεν μπορούσε να του λέει τι θα κάνει στο ίδιο του το σπίτι.

Η 26χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και να στείλει μηνύματα ζητώντας βοήθεια από άλλους καλεσμένους που βρίσκονταν στο κάστρο. Ωστόσο ο Μπόους-Λιόν επέστρεψε και προσπάθησε να ξαναμπεί στο δωμάτιό της. Το θύμα έφυγε το πρωί και επέστρεψε σπίτι της καταγγέλλοντας όσα έγιναν στην αρχές.

Ο κόμης παραδέχθηκε την ενοχή του λέγοντας: «Ντρέπομαι τρομερά για τις πράξεις μου οι οποίες προκάλεσαν τόση ταραχή σε καλεσμένη μου. Δεν πίστευα ότι ήμουν ικανός να συμπεριφερθώ με τέτοιο τρόπο αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω και να αναλάβω την ευθύνη» ενώ σημείωσε επίσης πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Σάιμον Μπόους-Λιόν καταχωρήθηκε σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για 10 χρόνια και ενώ βρισκόταν αντιμέτωπος με ενδεχόμενο φυλάκισης έως πέντε ετών καταδικάστηκε σε 10 μήνες καθώς έπεισε το δικαστήριο ότι έχει μετανιώσει πραγματικά για τις πράξεις του.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024