Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αϊβάζης : «Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα»

Γιάννης Αϊβάζης : «Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα»

Συγκλονισμένος δήλωσε ο ηθοποιός με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο.

Συγκλονισμένος και στεναχωρημένος δήλωσε με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Να περάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει με τα κλειστά θέατρα, τις αρρώστιες που πλανώνται γύρω μας και τη βρωμιά που μας κατακλύζει και θα είμαστε καλά. Πάντα θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα» είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης σχολιάζοντας.

Ο Γιάννης Αϊβάζης στο πλατό του «Πάμε Δανάη!» μίλησε επίσης για την περιπέτεια υγείας που πέρασε στην ηλικία των έξι, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Πέρασα πάρα πολύ στο νοσοκομείο χωρίς οι γιατροί να μπορούν να βρουν τι έχω. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε στο εξωτερικό, οι γιατροί δεν μου δίνανε πολύ χρόνο ζωής» είπε ο ίδιος ενώ αποκάλυψε ότι η περιπέτεια αυτή τον άφησε με 60% κώφωσης.

«Οι δικοί μου, οι οποίοι ήταν βιοπαλαιστές, ανήκαν σε μικρομεσαία οικογένεια, κατάφεραν με το υστέρημά τους να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπου και έλαβα την κατάλληλη θεραπεία. Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία.

Δεν το έχω ξεχάσει. Μου έχει αφήσει άλλωστε ένα κουσούρι, μια στάμπα για να το θυμάμαι για πάντα. Έχω 60% κώφωση στο ένα αφτί -κάτι που εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω “δόξα τω Θεώ” και η ζωή προχωρά. Η οικογένεια και το παιδί μου με κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αϊβάζης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε για τα πρώτα βήματα της κόρης του στο χώρο της υποκριτικής, γεγονός που όπως παραδέχτηκε τον αγχώνει: «Θα πρέπει να προσπαθήσει τρεις και τέσσερις φορές παραπάνω, να της αρέσει πολύ και να είναι έτοιμη να πολεμηθεί πολύ περισσότερο από ότι εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της πορείας του στο σινεμά, το θέατρο και την τηλεόραση έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Και δουλειές έχω χάσει κι από συναδέλφους με περισσότερα χρόνια πορείας, που έχουν μιλήσει για να μην κάνω δουλειές. Εγώ ήμουν ωστόσο από τους τυχερούς. Ξεκινώντας από το MEGA και το «Κόκκινο Δωμάτιο» μέσα σε 2 επεισόδια έγινα πρωταγωνιστής. Ήταν πολύ πιο δύσκολο και με το παρουσιαστικό που είχα και με το μεγάλο “μπαμ” που είχα τότε, να μου πει κάποιος κάτι και να προσπαθήσει να με παρασύρει σε κάτι. Σαφώς έχω χάσει πολλές δουλειές όμως. Εμμέσως πλην σαφώς κατανοείς όταν κάποιος προσπαθεί να σου προτείνει κάτι τέτοιο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024