Για τη συμμετοχή της στο reality «Φάρμα», αλλά και για το #MeToo που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική θεατρική σκηνή μίλησε η Σοφία Παυλίδου στο «Πρωινό».

Αναπόφευκτα, η συζήτηση κατέληξε στον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο η γνωστή ηθοποιός έχει καταγγείλει δημόσια ότι είχε ασκήσει βία εις βάρος της τρία χρόνια νωρίτερα.

Όπως αποκάλυψε η κ. Παυλίδου, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί προς το παρόν και η δικάσιμος.

Την απόφαση να κινηθεί νομικά, την είχε λάβει, όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενη που τα θύματα βρίσκουν σιγά-σιγά το κουτάγιο να μιλήσουν για τη βία που τους έχει ασκηθεί.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο. Έχει περάσει από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της δίκης. Και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία. Δεν είναι θέμα πρωτιάς. Εγώ πριν τρία χρόνια δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να του κάνει κάτι, να κρυφτεί, να μην καταλάβει τι του έχει συμβεί και όλα αυτά. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Για ό,τι συμβαίνει τώρα, είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτά που τους έχουν συμβεί. Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και θα υπερασπιστώ τον κλάδο μου λέγοντας ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή γιατί δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας. Χαίρομαι πολύ που ο πόνος των θυμάτων θα απαλυνθεί γιατί δικαίωση δεν υπάρχει. Τα θύματα βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να θεραπευτούν”, ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο