Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χαϊκάλης : Καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο

Παύλος Χαϊκάλης : Καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο

«Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή» είχε αποκαλύψει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό, έπειτα τον είδαμε να ασχολείται με την πολιτική ενώ ακούγεται πως είναι και…  καταπληκτικός αστρολόγος.

«Έχω ένα πάθος στον τρόπο που εκφράζομαι και αυτό είναι λάθος. Έχω ένα πάθος σκορπίστικο κυριαρχικό, όχι όμως την έννοια της επιβολής αλλά της άποψης, της διεκδίκησης κάποιων πραγμάτων, της δικαιοσύνης, που είναι ένα μεγάλο μου πάθος σαν έννοια, και αγωνίζομαι γι’ αυτό το πράγμα. Και πολλές φορές αυτό με οδηγεί σε λάθος ατραπούς γιατί καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο. Προσπαθώ να το μαζέψω. Είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύω» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Στο διαζύγιό του και στον θάνατο του πατέρα του είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

«Στα 14 έλεγα ότι ήταν καλό που πέθανε ο πατέρας μου, γιατί αν δεν είχε πεθάνει θα είχα άλλη ζωή! Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ!

Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα εκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι.  Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά των ηθοποιών πρέπει να βγαίνουν σαν ουρίτσα των γονιών τους και να λένε πράγματα.

Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και 4 γάμου, γάμου έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. Η απόφασή τους πάρθηκε με ψυχραιμία

Η ενασχόληση με την αστρολογία

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως φοιτούσε σε σχολή αστρολογίας.

«Παρ’ ότι γνωρίζω αστρολογία πιστεύω ότι δεν είναι ένα κομμάτι το οποίο τελειώνει» είχε πει σχετικά με αυτό.

«Στο συγκεκριμένο σχολείο γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Εκεί κάποιος που θέλει να ξεκινήσει, μπορεί να δει και να μπει σε ένα μαγικό κόσμο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις λάθη, ότι δεν θα πληρώσεις κάρμα, ότι δεν θα σου έρθουν μοιραία γεγονότα στη ζωή σου. Το πώς θα τα διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα».

«Ο πόνος και η αγάπη είναι δυο εξελικτικά στοιχεία για τον άνθρωπο και θα δικαιωθείς σε μια επόμενη ζωή. Μα θα μου πει ο άλλος »δεν πιστεύω σε επόμενη ζωή». Τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν έχει λογική να πιστεύουμε ότι ήρθαμε στη ζωή για να κάνουμε οτιδήποτε χωρίς δικαίωμα επανεξέτασης των πραγμάτων».

Η σχέση με την  Νικολέττα Βλαβιανού

Ζευγάρι σε πολλά σίριαλ, στο θέατρο, αλλά και στην πραγματική ζωή  ήταν πριν χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης και η Νικολέττα Βλαβιανού. Αν και υπήρξαν μαζί για έναν χρόνο, στα νιάτα τους, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός, η σχέση τους ήταν δυνατή και έμειναν φίλοι.

«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο (για τη σειρά “Πολυκατοικία”) το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας “δουλεύουν” και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού.

Ο άγνωστος γιος του Παύλου Χαϊκάλη

Ο 30χρονος σήμερα Γιώργος Χαϊκάλης είναι το κρυφό καμάρι του πρώην υφυπουργού και το «πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής του», όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος.

Είναι ένας δυναμικός νέος, που δεν επηρεάστηκε από τη δουλειά των γονιών του και χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή, παίρνοντας τα ρίσκα του και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στον επαγγελματικό τομέα.

Οι θαμώνες του μπαρ όπου εργάζεται, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν πολλούς λόγους για να μιλούν για το στέκι τους, αφού ο Χαϊκάλης έχει κληρονομήσει το μοναδικό ταλέντο του πατέρα του να κερδίζει τους ανθρώπους από την πρώτη επαφή.

«Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα του ανθρώπου»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Ιανουάριο του 2020 στην αδυναμία που έχει στα ζώδια και στην τάση για αυτογνωσία ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτιμά πως δεν τον καλύπτει κάποια θρησκεία.

«Την τάση για αυτογνωσία και την τάση για ψάξιμο στη ζωή την είχα από πιτσιρικάς» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά τότε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Το θέμα είναι πως η θρησκεία δεν σε καλύπτει πάντα γιατί σου δείχνει μονομερώς κάτι και έχω διαπιστώσει πως οι θρησκείες γενικότερα έχουν μια τάση κατακερματισμού. Η αλήθεια είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και αυτή την αλήθεια ψάχνω στη ζωή μου».

«Βεβαίως και πιστεύω στον Θεό. Αν ψάξεις όλες τις θρησκείες θα δεις πως συγκλίνουν στο ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου Απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση» είχε συμπληρώσει.

Όσον αφορά στην προσπάθεια να ανακαλύψει τι ενδεχομένως ήταν στην προηγούμενη του ζωή, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε σημειώσει  πως «έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024