Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέταξε τα βιντεοπαιχνίδια του άντρα της γιατί έπαιζε αντί να προσέχει το παιδί τους

Πέταξε τα βιντεοπαιχνίδια του άντρα της γιατί έπαιζε αντί να προσέχει το παιδί τους

Ύστερα, μετάνιωσε, αλλά όσοι διάβασαν την ιστορία της ταυτίστηκαν μαζί της

Μία γυναίκα, εξοργισμένη με τον σύζυγό της που παραμέλησε τον γιο τους για να παίξει βιντεοπαιχνίδια, ανεβάζει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αμέσως γίνεται viral. Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν ο θυμός της, αλλά το ότι πάνω στα νεύρα της πέταξε την κονσόλα X-Box του άντρα της.

Βέβαια, στην πορεία το μετάνιωσε και αναγνώρισε πολλά δικαιολογητικά στον σύζυγο και πατέρα του 9χρονου γιου τους. Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν υπέρ της.

Η ανάρτηση της μαμάς:

«Ο άντρας μου κι εγώ έχουμε ένα 9χρονο αγοράκι που, εδώ και λίγο καιρό, είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δυο μας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προσαρμοστούμε στην νέα κατάσταση.

Έχουμε κανονίσει να δουλεύουμε εναλλαξ, ώστε να βρίσκεται πάντα κάποιος μαζί του και να τον φροντίζει. Ο άντρας μου, μάλιστα, ζήτησε από τη δουλειά του όχι μόνο να αλλάξει το ωράριό του, αλλά και να δουλεύει λιγότερες ώρες – κάτι που εκτίμησα πολύ.

Εχθές στις δύο το μεσημέρι, ενώ ήμουν στη δουλειά, έλαβα ένα μήνυμα από τον γιο μου που μου έλεγε να γυρίσω σπίτι γιατί με χρειαζόταν. Ο μπαμπάς του δεν του είχε ζεστάνει το φαγητό που ετοίμασα το πρωί πριν φύγω για το γραφείο, ενώ τον είχε αφήσει όλη μέρα μόνο του κι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Κανονικά σχολάω στις τρεις, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω λεπτό! Έφυγα από τη δουλειά και πήγα κατευθείαν σπίτι. Βρήκα τον σύζυγό μου κλεισμένο στο δωμάτιο του, να παίζει X-Box, ενώ ο γιος μας ήταν μόνος στο σαλόνι. Του έβαλα τις φωνές, τσακωθήκαμε, και πάνω στα νεύρα μου του πέταξα την κονσόλα του X-Box. Έπειτα, μάζεψα λίγα πράγματα, πήρα τον μικρό και πήγαμε να μείνουμε στο σπίτι της αδελφής μου.

Γενικά, δεν έχω πρόβλημα αν ο άντρας μου παίζει βιντεοπαιχνίδια. Ξέρω πως είναι ο τρόπος του να χαλαρώνει και περνάει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα χρόνο μπροστά την οθόνη. Ωστόσο, παίζει όταν είμαι κι εγώ σπίτι και όχι όταν είναι μόνος με τον μικρό. Γι΄αυτό θύμωσα τόσο πολύ.

Ενώ ήμασταν στο σπίτι της αδελφής μου, τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη. Είπε πως ήταν η πρώτη φορά που παραμελεί τον γιο μας και πως τελευταία είναι εξαντλημένος σωματικά και ψυχικά. Βέβαια, μου τόνισε πως η αντίδρασή μου ήταν υπερβολική και πως ήταν άδικο να πετάξω το X-Box.

Η αλήθεια είναι πως όταν ηρέμησα, μετάνιωσα γι΄αυτό που έκανα. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, αλλά είναι και άνθρωπος».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024