Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που ωστόσο δείχνει προς τα έξω μια άλλη εικόνα με σκοπό να τον θαυμάζουν, να τον λατρεύουν και να τον θεωρούν πρότυπο…

ΛΕΩΝ

Ο Λέων εμφανίζεται προς τα έξω πολύ πιο σπουδαίος απ’ όσο νιώθει μέσα του. Αυτή η εικόνα του είναι αρκετά εύθραυστη.

Χρειάζεται μπόλικο θάρρος και ενέργεια για να ακτινοβολεί τόσο, και πολλή αγάπη και χαμόγελα από τους άλλους για να το συνεχίσει.

Και δεν του είναι εύκολο να ασχολείται ταυτόχρονα και με τους άλλους και με τη φιγούρα που θέλει να κάνει. Αν του δείχνεις εκτίμηση, θα κάνει τα πάντα για σένα.

Αλλά αν αισθάνεται πως του λείπει η ενέργεια ή έχει πληγωθεί, μπορεί να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο Υδροχόο.

Να κρατά αποστάσεις από τους ανθρώπους, να δείχνει απάθεια, να μην εκδηλώνεται. Για να τον επαναφέρεις, πες του πόσο σου αρέσει η ζεστασιά του, επαίνεσε την εμφάνιση ή το στυλ του, χαμογέλα του ή κάνε τον να γελάσει με κάτι.

Θα τα παρατήσει όλα όταν θα δει ότι δεν «περνάει» η μπογιά του και δε σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για τους άλλους.

Τι μπορεί να κάνει…

Οφείλει να σταματήσει να σκέφτεται και να νοιάζεται για το τι λένε οι άλλοι για εκείνον.

Όταν νοιάζεται κάποιος για τα λόγια των άλλων, στην ουσία ετεροπροσδιορίζεται-ετεροκαθορίζεται και χάνει τον προσδιορισμό του δικού του χαρακτήρα.

Είναι φιλόδοξος και έχει πολλά όνειρα, πρέπει ωστόσο να θυμάται να είναι και ρεαλιστής γιατί πολλές φορές δεν τα καταφέρνει και του φταίνε πάντοτε οι άλλοι.

Ο ναρκισσισμός του είναι σίγουρα ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν είναι καθόλου ελκυστικά, καθόσον κουράζουν τον κόσμο που τον γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο…!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο