Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζογλου : Η μπόχα είχε φτάσει παντού - Τώρα γίνεται ένα ξεκαθάρισμα

Τζώρτζογλου : Η μπόχα είχε φτάσει παντού – Τώρα γίνεται ένα ξεκαθάρισμα

«Κανείς δεν είναι ισχυρότερος από την αλήθεια. Αντί του κέρδους και της πρόσκαιρης φήμης, ας ζητήσουμε συμπόνοια και ανθρωπιά», αναφέρει ο Στράτος Τζώρτζογλου

«Η μπόχα είχε φτάσει παντού», αναφέρει ο Στράτος Τζώρτζογλου, σχολιάζοντας το τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική βία και κακοποίηση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός σε  ανάρτησή  του, σημειώνει: «Όσοι είχανε θέσεις φαινόταν ότι ελέγχουν την κατάσταση.

Η μπόχα όμως, είχε φτάσει παντού. Και λόγω κοροναϊού είχε αρχίσει να μυρίζει άσχημα.

Ο κόσμος έχει κουραστεί από την ψευτιά, την υποκρισία και τη δολιότητα. Δεν ξέρω τι αποφάσεις θα πάρουν τα δικαστήρια, ξέρω όμως πως όποιος έχει διαπράξει κάτι σε βάρος των άλλων και κατά συνέπεια και προς τον εαυτό του, αν αγαπάει την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, πρέπει να βγει και να ζητήσει συγχώρεση και να μην στηρίζεται στους δικηγόρους.

Η ατιμωρησία τους έφτασε σε αυτό το σημείο. Τους έκανε να μην βλέπουνε μπροστά τους. Ο κακός εαυτός τους οδήγησε στην αλαζονεία. Κανείς δεν είναι ισχυρότερος από την αλήθεια. Αντί του κέρδους και της πρόσκαιρης φήμης, ας ζητήσουμε συμπόνοια και ανθρωπιά.

«Τώρα γίνεται ένα ξεκαθάρισμα»

Μιλώντας για το ίδιο θέμα στο ethnos.gr, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημειώνει ότι τώρα «γίνεται ένα ξεκαθάρισμα : «Δεν είναι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλη την κοινωνία. Το θέμα είναι πως αρχίζει και γεννιέται μια νέα Ελλάδα. Με τον κορονοϊό ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε. Ζούσαμε σαν υπνωτισμένοι. Τρέχαμε στις δουλειές μας χωρίς να έχουμε χρόνο και ενέργεια. Όχι όλη η κοινωνία. Κυρίως οι πετυχημένοι. Όσοι πέτυχαν με μη ηθικούς τρόπους και χωρίς πνευματικότητα στη ζωή τους. Νομίζω τώρα γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. Η διαφθορά, ειδικά όσων είναι ψηλά στην κοινωνική πυραμίδα, εκτός του πόνου που προκαλεί, δίνει ένα κακό παράδειγμα. Πιστεύω όμως, ότι διανύουμε μια εποχή επιστροφών. Και των καλών πράξεων και των κακών. Δηλαδή ο καθένας ότι έκανε, η ζωή του το επιστρέφει».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024