Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρμίνια – Βόλφσμπουργκ 0-3 : Περίπατος στο Μπίλεφεντ για τη Βόλφσμπουργκ

Αρμίνια – Βόλφσμπουργκ 0-3 : Περίπατος στο Μπίλεφεντ για τη Βόλφσμπουργκ

Οι «λύκοι» έκαναν πάρτι στη Schüco Arena, επικρατώντας με 3-0 της Αρμίνια Μπίλεφεντ

Την εντυπωσιακή της πορεία στην εφετινή Bundesliga, συνεχίζει η Βόλφσμπουργκ.

Οι «λύκοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφεντα, περνώντας με 3-0 από την  «Schüco Arena».

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ κυριάρχησε στον αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και με τη νίκη επί της Αρμίνια, σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 πόντους.

Στο 29ο λεπτό, οι «λύκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Γκέρχαρντ να κάνει το γύρισμα για τον Στέφεν , ο οποίος από κοντά, έγραψε το 1-0. Στο 31′ η Αρμίνια απείλησε με σουτ του Βλαπ που πέρασε λίγο έξω.

Στο 47′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Βόλφσμπουργκ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Άρνολντ να εκτελεί ένα φάουλ για τον Βέχορστ που πλάσαρε στην κίνηση, ο Ορτέγκα απέκρουσε χωρίς να μπλοκάρει και στην επαναφορά ο Στέφεν έκανε το 0-2 σε κενή εστία. Στο 54′ φιλοξενούμενοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου, με τον Άρνολντ να σημειώνει ένα φοβερό γκολ για το 0-3.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Μπρούνερ, Πίπερ, Νίλσον, Λάουρσεν (75′ Ντε Μεδίνα), Κουνζέ, Πριτλ, Ντόαν (60′ Γκεμπάουερ), Βλαπ (60′ Κόρδοβα), Βογκλσάμερ (60′ Οκουγκάβα), Κλος (89′ Σίπλοκ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Εμπαμπού, Λακρουά (83′ Πόνγκρατσιτς), Μπρουκς, Οτάβιο, Άρνολντ (74′ Φίλιπ), Σλάγκερ (74′ Γκιλαβογί), Μπάκου, Γκέρχαρντ, Στέφεν (74′ Μπρέκαλο), Βέχορστ (82′ Μπιάλεκ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024