Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δαχτυλίδια εμπνευσμένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της Coco Chanel

Δαχτυλίδια εμπνευσμένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της Coco Chanel

Αυτή η νέα σειρά δαχτυλιδιών του οίκου Chanel είναι εμπνευσμένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της Coco Chanel

Η Coco Chanel έχει ταυτιστεί με την Place Vendôme, όπου έζησε σε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Ritz το 1939, και εμπνεύστηκε από εκεί πολλά θέματα για τη δουλειά της. Συγκεκριμένα, το οκταγωνικό σχήμα του πώματος του πρώτου της αρώματος, Νο 5, και αρκετά χρόνια αργότερα για το ρολόι της Première που παίρνει αυτήν την αισθητική.

Η νέα σειρά

Από το 1997, το σπίτι άνοιξε το κατάστημα Haute Joaillerie και Horlogerie στον αριθμό 18, μπροστά από τα παράθυρα της Coco Chanel Suite. Αρχικά δημιουργήθηκε ως διαμέρισμα από τον αρχιτέκτονα Peter Marino, το κατάστημα έκλεισε προσωρινά για ανακαίνιση και μεταφέρθηκε στην οδό 15 Rue de la Paix για όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Για την περίσταση, η Chanel Joaillerie αποκάλυψε μια μοναδική συλλογή από 5 δαχτυλίδια Haute Joaillerie, με το όνομα «Les Bijoux de Mademoiselle», εμπνευσμένη από τα δαχτυλίδια που φορούσε η ίδια η Gabrielle Chanel. Αυτά τα δαχτυλίδια μπορούν να δημιουργηθούν «σε χίλια και ένα χρώματα», διακοσμημένα με ζαφείρι, τουρμαλίνη ή σμαράγδι, και μας θυμίζουν τα δαχτυλίδια που φορούσε στο μικρό της δάχτυλο. Πέντε συλλεκτικά δαχτυλίδια για τους λάτρεις του οίκου κοσμημάτων, που μπορούν από σήμερα να βρούν στα καστατήματα του οίκου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024