Το μέλος των BTS, J-Hope δώρισε την ημέρα των γενεθλίων του, στις 18 Φεβρουαρίου περίπου 100.000 αγγλικές λίρες σε οργάνωση στήριξης παιδιών.

Συγκεκριμένα η δωρεά είχε αποδέκτη την οργάνωση ChildFund Korea, η οποία παράσχει βοήθεια σε παιδιά με προβλήματα όρασης και ακοής.

Η ChildFund Korea δραστηριοποιείται στην προστασία των παιδιών από το 1948, αρχικά ως Christian Children’s Fund και αργότερα ως ChildFund Alliance.

It’s not the first time J-Hope has donated to ChildFund Korea http://ow.ly/nhKR50DDkO9

Δημοσιεύτηκε από NME στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Σήμερα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη συστημάτων παιδικής πρόνοιας, παρέχει οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη σε παιδιά με ψυχική και σωματική αναπηρία, αλλά επίσης επικεντρώνεται σε δράσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών.

Πέρσι ο Νοτικορεάτης καλλιτέχνης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jung Ho-seok είχε και πάλι κάνει δωρεά περίπου 65.000 αγγλικών λιρών στην οργάνωση ChildFund Korea για να βοηθήσει παιδιά που πλήττονται από την πανδημία του κοροναϊού.

«Άκουσα ότι ο αριθμός των οικογενειών που είναι αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις αυξήθηκε σημαντικά λόγω της παρατεταμένης κρίσης της Covid-19 και απαιτείται επειγόντως υποστήριξη των παιδιών με αναπηρίες» δήλωσε το μέλος supergroup της K-pop, BTS.

«Ελπίζω αυτή η δωρεά να διευρύνει το κοινωνικό ενδιαφέρον όσον αφορά τη στήριξη παιδιών με αναπηρίες» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ChildFund Korea, Lee Je-hoon, σύμφωνα με το ΑΠΕ ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για τις δωρεές του, δηλώνοντας ότι «επηρεάζει θαυμαστές και θαυμάστριες της μπάντας στην Κορέα και το εξωτερικό που είναι γνωστοί ως ARMY να κάνουν επίσης δωρεές για την ενίσχυση των δράσεων της οργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο