Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γαμπρός από την Αραβία με τις 3 μοντέλες και τη βίλα του Ωνάση

Ο γαμπρός από την Αραβία με τις 3 μοντέλες και τη βίλα του Ωνάση

Λάτρης του ωραίου φύλου αλλά και κυνηγός επενδυτικών ευκαιριών είναι ο Σεϊχ Σατζ Ρασίντ, ο Αραβας με το βρετανικό διαβατήριο που ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα. 

Λάτρης του ωραίου φύλου αλλά και κυνηγός επενδυτικών ευκαιριών είναι ο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ, ο Αραβας με το βρετανικό διαβατήριο που ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες, φέρεται να αγόρασε από τον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη, τη θρυλική παραθαλάσσια βίλα στο Λαγονήσι που ανήκε στην αδερφή του Αριστοτέλη Ωνάση, Καλλιρόη Πατρονικόλα.

Πρόκειται για τη βίλα που είχε γίνει η ερωτική φωλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίς ζούσε τον παράνομο έρωτά του με την ανιψιά του Ελληνα μεγιστάνα, Μαριλένα Πατρονικόλα.

Οπως αναφέρει το ΘΕΜΑ», ο Ρασίντ, κάτοικος Βρετανίας, γεννημένος στο Νιούκαστλ με καταγωγή από το Μπαχρέιν, φέρεται να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και είναι λάτρης του ωραίου σε οποιαδήποτε μορφή του: Από τα τρία εντυπωσιακά γιοτ που διαθέτει, όπως τουλάχιστον θρυλείται στα κοσμικά στέκια της Γλυφάδας, μέχρι τις τρεις πανέμορφες Ελληνίδες γυναίκες με τις οποίες συνδέθηκε ερωτικά, απασχολώντας τα ταμπλόιντ με τις καλές και τις κακές στιγμές του.

Ο μυστηριώδης Αραβας δεν αρέσκεται στους μεγάλους προλόγους, αυτοσυστήνεται ως Ρασίντ και θεωρεί ,όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εύποροι ομοεθνείς του, ότι όλα έχουν την τιμή τους.

Η φερόμενη εμπλοκή του Ρασίντ στην αγορά της θρυλικής παραθαλάσσιας βίλας στο Λαγονήσι, που μετά τον θάνατο της αδερφής του Ωνάση αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη, κάτω από άκρα μυστικότητα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το deal σφραγίστηκε σε ένα ποσό που αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ μόνο ως σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί.

Ο Αραβας επιχειρηματίας που βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία τουλάχιοστον 10 χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά την αγορά του real estate και μέχρι σήμερα η εταιρεία του έχει στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχημένες αγοραπωλησίες οι οποίες αφορούν μικρά και μεγάλα ακίνητα, κυρίως στα νότια προάστια, όπως λέει στο «ΘΕΜΑ» ο συνεργάτης του Βαγγέλης Δαμίγος.

Ο γάμος με την Playmate

Ωστόσο ο Ρασίντ δεν προκαλεί θόρυβο μόνο με τις επιχειρηματικές του συμφωνίες. Το 2014 γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια αργότερα στις Μαλδίβες έχοντας ήδη αποκτήσει μία κόρη. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε το μοντέλο. Χωρίζουν επεισοδιακά ένα χρόνο μετά. Σε συνέντευξη της σε καθημερινή εφημερίδα, η Μπάρμπα κατηγορεί τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ισχυρίζεται ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη  μαζί με τη μικρή του κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία  ούτε σε εκείνη ούτε στο παιδιί τους.

«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε πει στη συνέντευξη της. Στις 5 Δεκεμβρίου, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Αφροδίτη Μπάρμπα με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, δηλώνει θύμα κακοποίησης

Μετά τον χωρισμό του με την Μπάρμπα, ο επιχειρηματίας συνάπτει σχέσεις με την τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, ωστόσο κι αυτός ο δεσμός έχει ημερομηνία λήξης. «Μου συστήθηκε ως Ρασίντ, όμως δεν ξέρω ούτε έμαθα ποτέ με τι ασχολείται», λέει σήμερα στο ΘΕΜΑ η τραγουδίστρια. Η σχέση τους διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια με αρκετά σκαμπανεβάσματα, για να διακοπεί οριστικά οριστικά λίγο μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας.

Τους τελευταίους μήνες φημολογείται ότι ο Ρασίντ παντρεύτηκε μία 24χρονη αισθητικό από τη Θεσσαλονίκη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024