Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Virgil Abloh: Bγάζει στο σφυρί την γκαρνταρόμπα του Damien Hirst

Virgil Abloh: Bγάζει στο σφυρί την γκαρνταρόμπα του Damien Hirst

Την γκαρνταρόμπα του Damien Hirst δημοπράτησε ο Virgil Abloh

Το 2020, από το Λονδίνο ο Damien Hirst και από το Λος Άντζελες ο σχεδιαστής μόδας Tetsuzo Okubo δημιούργησαν μια σειρά ρούχων για τον Βρετανό καλλιτέχνη. Αυτή την εκκεντρική γκαρνταρόμπα του Hirst έθεσε σε δημοπρασία στην πλατφόρμα του, «Canary Yellow» ο Virgil Abloh.

Η σειρά ακούει στο όνομα «Beverly Hirst Recycler», επωνυμία που είναι ευθεία αναφορά στη φίρμα του Okubo, «Beverly Hills Recycler».

Τζάκετ μοτοσικλετιστή, πουκάμισo, πουλόβερ, σακάκι, διακοσμημένα με κλασική Hirst εικονογραφία (κρανία και χάπια σε κάψουλα) και στα οποία παρενέβαινε ο Okubo με τα σήματα κατατεθέν του (σλόγκαν αισιοδοξίας και «χαμογελάκια»).

Το όλο πρότζεκτ ήταν η πεμπτουσία της δημιουργίας σε καιρούς κοινωνικής απόστασης, λόγω πανδημίας: ο Βρετανός καλλιτέχνης έστελνε ταχυδρομικώς στον Okubo τα ρούχα και συμφωνούσαν για τις παρεμβάσεις του δεύτερου.

Βεβαίως, πολλά από αυτά που δημοπράτησε ο Abloh είχαν πάνω τους κηλίδες χρώματος, μιας και ο Hirst τα φορούσε στο στούντιο του ενόσω ήταν σε δημιουργικό οίστρο.

«Αυτό που ο Damien και ο Tetsu έχουν κάνει είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό των τελευταίων δώδεκα μηνών» είπε ο Abloh όπως μεταδίδει το ΑΠΕ στο L’Officiel.

«Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει η συνεργασία και η δημιουργία επειδή είπαν στον κόσμο να κάνει παύση. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτή η περίοδος μας υποχρέωσε να επαναξιολογήσουμε τις γνωριμίες μας και να δουλέψουμε πιο πολύ για να φτιάξουμε σχέσεις, ενώ μας έδινε τον χρόνο να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας και να βρούμε νέα άτομα της ίδιας πάστας μ’ εμάς».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024