Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αναστασία Παντούση έχει τον δυναμισμό της τηλεοπτικής Κλαίρης

Η Αναστασία Παντούση έχει τον δυναμισμό της τηλεοπτικής Κλαίρης

Πρόκειται για ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που πρόκειται να μας απασχολήσει και στο μέλλον

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1991 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, αν και έλκει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη από τον πατέρα της και από την Μάνη από την μητέρα της. Τελείωσε το μουσικό σχολείο της Παλλήνης και σπούδασε Νηπιαγωγός.

Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, κάνοντας τα πρώτα βήματα της σε παιδικές παραστάσεις. Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, είχε παίξει και στις αρκετά συζητημένες «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη.

Αν δεν είχε επιβληθεί το δεύτερο lockdown τον Νοέμβριο του 2020, θα συμμετείχε στη μουσικοθεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στο Θέατρο Βεάκη. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2014 στη σειρά του ANT1 «Συμμαθητές», όπου υποδύθηκε την Σοφία Λινάρδου.

Το 2015 πρωταγωνίστησε στην ταινία της Lacta «Κάνε το βήμα» για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μαζί της στην ταινία ήταν ο Σταύρος Σβήγκος και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η συμμετοχή της το 2019 στο σήριαλ «Το Κόκκινο Ποτάμι» ξεκίνησε να την καθιερώνει.

Η Αναστασία Παντούση λατρεύει τον χορό, το σκι, τις εκδρομές ιδίως σε βουνά, τις βόλτες με το ποδήλατο και το σινεμά-τις ταινίες, γενικώς. Της αρέσει πολύ να ακούει μουσική και να χορεύει ακόμα κι όταν είναι μόνη της, στο σπίτι της. Δεν είναι ο τύπος που θα μαγειρέψει κάθε μέρα, αλλά όταν έχει χρόνο, αγαπά να πειραματίζεται στην κουζίνα της. Ξυπνάει αργά, γύρω στο μεσημέρι και λατρεύει το φθινόπωρο.

Αγαπημένος της προορισμός, η Βιέννη και αγαπημένη της ταινία  το «Αγάπα με, αν τολμάς». Όταν ήταν παιδί, έλεγε πως θα γίνει μπαλαρίνα όταν μεγαλώσει.

Δείτε την εξαιρετική συμμετοχή της στο project «Είναι ρατσισμός;»:

Σε συνέντευξή της στη Νατάσα Μαστοράκου για το περιοδικό Vita είπε τα εξής σχετικά με την βιαιότητα στον χώρο του θεάτρου:

«Χάρηκα που πήραν την απόφαση αυτές οι γυναίκες να μιλήσουν. Τις θαυμάζω και τις επικροτώ. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς και τέτοια περιστατικά να καταδικάζονται. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε την κοινή γνώμη και να θυσιάζουμε την αξιοπρέπειά μας για αυτήν.  Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, ούτε νόρμες για να αποκαλύψεις κάτι τέτοιο. Η κατάλληλη στιγμή είναι όταν αισθανθείς πως πρέπει να μιλήσεις».

Η Κλαίρη και η Έξαψη

Η Αναστασία Παντούση μίλησε στην εν λόγω συνέντευξη και για τον τηλεοπτικό της ρόλο αυτής της περιόδου: την Κλαίρη που έκλεψε, από την πρώτη ματιά, την καρδιά του Τάσου Νούσια.

«Η Κλαίρη είναι μια κοπέλα που βίωσε δύσκολα παιδικά χρόνια. Εγώ από την άλλη είχα μία πολύ όμορφη παιδική ηλικία, με χρώματα, χαμόγελα και πολλές αναμνήσεις που ακόμα και σήμερα κουβαλάω μαζί μου. Θεωρώ ότι το κοινό μας στοιχείο είναι το θάρρος χωρίς να γίνεται θράσος. Αυτή η εσωτερική δύναμη που δεν μας αφήνει να το βάλουμε κάτω ό, τι και αν μας συμβεί. Που από τα δύσκολα παίρνουμε δύναμη και όταν πέφτουμε βρίσκουμε το κουράγιο να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια.»

Δεν αποκάλυψε πολλά για την εξέλιξη των επεισοδίων, αλλά για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο σήριαλ δήλωσε ότι σύντομα θα πάρει την ζωή στα χέρια της, κάτι που θα φέρει περισσότερες ευθύνες και προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Και σημείωσε:

«Θα υπάρξουν ανατροπές και ίσως χρειαστεί οι δρόμοι κάποιων ανθρώπων να χωρίσουν. Η συνέχεια επί της οθόνης.»

Αναμένουμε, λοιπόν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024