Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλέρια Κουρούπη : Δεν ήξερα γι' αυτά τα όργια και για τον πόνο που έχουν προκαλέσει

Βαλέρια Κουρούπη : Δεν ήξερα γι’ αυτά τα όργια και για τον πόνο που έχουν προκαλέσει

«Δεν έχω πέσει από τα σύννεφα, γιατί κάποια πράγματα τα ήξερα, αλλά όχι τέτοιες λεπτομέρειες», τόνισε η ηθοποιός

Για τις καταγγελίες πολλών συναδέλφων της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλέραμα» εξομολογήθηκε πως όλα αυτά που βλέπει να βγαίνουν στο φως το τελευταίο διάστημα την έχουν αρρωστήσει καθώς αγνοούσε όλα αυτά τα «όργια», όπως τα χαρακτηρίζει.

«Με έχουν αρρωστήσει τόσο, που για μέρες είχα χάσει τον ύπνο μου. Δεν έχω πέσει από τα σύννεφα, γιατί κάποια πράγματα τα ήξερα, αλλά όχι τέτοιες λεπτομέρειες. Θεωρούσα αυτούς τους ανθρώπους του χώρου κάπως γραφικούς, κάπως πεφτάκηδες, που τους ενδιαφέρει λίγο παραπάνω το σεξ και εκτίθενται.

Λέγαμε π.χ. “α, να ένας γραφικός που απατά τη γυναίκα του και ασχολείται μονίμως με το σεξουαλικό του πρόβλημα”. Δεν είχε πάει όμως ο νους μου σε τέτοια πράγματα.

Και δεν το λέω για να βγάλω την ουρά μου απ’ έξω, γιατί όλοι οι “παρατηρητές” έχουμε ευθύνη και εγώ είμαι 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα. Δεν ήξερα όμως αλήθεια γι’ αυτά τα όργια και για τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Ας μη θεωρήσουμε όμως το θέατρο βρόμικο χώρο», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο.

«Με τον Γιάννη Μπέζο εγώ περνάω μονίμως πολύ ωραία… Ό,τι και να μου προτείνει, είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, πηγαίνω στις δουλειές του. Ακόμα και αν έχω κι άλλα πράγματα στο τραπέζι, τις βάζω σε προτεραιότητα, γιατί ξέρω πως μαζί του θα εξελιχθώ υποκριτικά, θα ελευθερωθώ και θα κάνω αυτό που θέλω. Έπειτα, εδώ πρόκειται για μια καθαρόαιμη κωμική σειρά, που έχει απήχηση, και αυτό αυτομάτως σε ανεβάζει. Έχω να δω τόση απήχηση στον δρόμο πολλά χρόνια. Από το βενζινάδικο ως τον φούρνο μού λένε “σας βλέπουμε” ή μου… βαράνε προσοχές».

Είστε δηλαδή από τους ανθρώπους που χαίρονται όταν τους σταματούν… Όταν μου λένε “μας κάνετε να γελάμε και να ξεχνιόμαστε”, κυρίως αυτή τη δύσκολη εποχή, συγκινούμαι βαθιά, γιατί νιώθω χρήσιμη», ανέφερε η ηθοποιός.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024