Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σπύρος Πώρος μιλά για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

Ο Σπύρος Πώρος μιλά για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε στο «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo αλλά και στη σχέση του γιού του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος και μίλησε για το πώς περνάει αυτή τη δύσκολη περίοδο, τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, αλλά και για το κίνημα #MeToo και το σάλο που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

«Αυτή η περίοδος είναι αναλόγως πως σκέφτεται κανείς τα πράγματα και τι ζητάει. Κοιτάς τα θετικά και πώς μπορείς να επωφεληθείς από την κατάσταση. Εγώ το έχω περάσει. Η αρχική διάγνωση δεν ήταν κορωνοϊός, αλλά επειδή είχα βαριά συμπτώματα ξαναπήγα μετά από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και τελικά είχα κορωνοϊό», είπε ο Σπύρος Πώρος.

Μιλώντας για τη σχέση του 18χρονου γιου του, Άρη, με την 16χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, ο ίδιος είπε: «Είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο γιος μου ακολουθεί τη συμβουλή μου που πιστεύω ότι δεν πρέπει η προσωπική μου ζωή να προβάλλεται. Έτυχε και τους ανακάλυψαν.

Χαίρομαι και τον ρώτησα αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλό για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να παίρνει δημοσιότητα λόγω μιας σχέσης. Είναι επικίνδυνο αυτό για ένα παιδί που δεν είναι ώριμο σε αυτή την ηλικία. Ο γιος μου παίζει χόκεϊ στον πάγο και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, είναι το μοναδικό αγόρι από τα πέντε παιδιά μου».

«Με την μητέρα του έχουμε καλή σχέση, μιλάμε. Δε με αγχώνει που έχω πέντε παιδιά. Η μητέρα μου μας είχε αφήσει ελεύθερους να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι μας αυτόνομοι. Τα παιδιά δεν ανήκουν σε εμάς, ανήκουν στο σύμπαν όπως έλεγε και ο Καμύ. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι οι γονείς τους τους αγαπούν και για τα υπόλοιπα πρέπει να παλέψουν μόνα τους», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του ο Σπύρος Πώρος είπε ότι «Μου άρεσε η φωτογραφία αλλά τότε ήταν πολύ ακριβό σπορ. Έκανα modeling στα 21 μου για 2-3 χρόνια και πήγε πολύ καλά. Μετά είχα την οικονομική άνεση να ασχοληθώ με τη φωτογραφία και το έκανα αμέσως».

Μιλώντας για το κίνημα #MeToo και το σάλο που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Η Σοφία Μπεκατώρου είναι πολύ φίλη μου και την αγαπώ πολύ. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Αλλά δεν έχουν όλες οι ιστορίες την ίδια βαρύτητα. Αν κάποιος έβαλε τον εαυτό του σε μια κατάσταση, την επέτρεψε, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι ένα πολύπλοκο θέμα. Είμαι 100% κατά της βίας και πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει αυτό, ακόμα και ποινικά να μη διώκεται κάτι, αξίζει να ακουστεί».

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν αυτά. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του Έλληνα που νομίζει ότι τα πάντα επιτρέπονται. Όταν έκανα modeling μου την είχαν πέσει, για να το πω λαϊκά. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Δεν πρέπει να χάσουμε το φλερτ, την ανθρωπιά και την επικοινωνία μας, πρέπει να τα διαχωρίζουμε, να υπάρχει μια γραμμή», πρόσθεσε ο Σπύρος Πώρος.

«Έχω περάσει πολύ καλά με τις γυναίκες, τις αγαπώ. Ξέρω ότι είναι ό,τι καλύτερο για εμένα και το πληρώνω αυτό. Αστειεύομαι. Νομίζω ότι είμαι τυχερός που μου έχουν φερθεί καλά. Έχω πάρει πολύ αγάπη ενώ δεν ήμουν πάντα σωστός. Έχω πληγώσει και εγώ γυναίκες, με άλλες σχέσεις ή οτιδήποτε, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος», ανέφερε κλείνοντας ο Σπύρος Πώρος, μιλώντας και για το άρωμα που έχει δημιουργήσει.

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024