Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Λοβάτο: Βρέθηκα λίγο πριν τον θάνατο από υπερβολική δόση

Ντέμι Λοβάτο: Βρέθηκα λίγο πριν τον θάνατο από υπερβολική δόση

Η 28χρονη σταρ συγκλονίζει με την προσωπική της εξομολόγηση περιγράφοντας πώς βρέθηκε μόνο λίγα λεπτά πριν τον θάνατο, ύστερα από υπερβολική δόση το 2018

Τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μία καρδιακή προσβολή υπέστη η Ντέμι Λοβάτο το 2018, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ενώ οι γιατροί της έδιναν μόνο λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ήταν Ιούλιος του 2018, όταν η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τρία χρόνια μετά η πασίγνωστη σταρ είναι «καθαρή» και μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια που την οδήγησε να φτάσει τόσο κοντά στον θάνατο.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής ακόμα» ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer που κυκλοφόρησε για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dancing With The Devil στο YouTube.

«Είχα πολλές ζωές, όπως οι γάτες. Τώρα είμαι στην ένατη» λέει η ίδια για την παρ’ολίγον θανάσιμη εμπειρία της με την φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές, την «ηρωίνη των φτωχών» όπως την αποκαλούν, που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό σε χειρουργεία.

«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ καθώς έχω θολά σημεία στην όρασή μου.

Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω.

Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο δύο μήνες μετά, η όρασή μου ήταν πολύ θολή», αναφέρει το πρώην «παιδί-θαύμα» που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας σε τόσο νεαρή ηλικία, καταφεύγοντας στα ναρκωτικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024