Η εκατομμυριούχος Cara Delevingne και η οικογένειά της απαιτούν χρήματα από το πρόγραμμα Covid furlough για την ιδιοκτησία-επιχείρησή τους.

Το μοντέλο, 28 ετών, είναι διευθύντρια της εταιρείας της οικογένειας, Harvey White Properties Ltd, μαζί με τον πατέρα της Charles, 71, και δύο αδελφές Poppy, 34 και Chloe, 35.

Σύμφωνα με το The Sun, η επιχείρηση, η οποία διαθέτει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που πιστεύεται ότι αξίζει 45,5 εκατομμύρια λίρες, έχει γίνει για να μειώσει κατά το ήμισυ τα ενοίκια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Γιατί προέβη σε τέτοιον οικονομικό χειρισμό;

Ο πατέρας της επιβεβαίωσε τη δημοσίευση. Δεν είναι γνωστό πόσα μέλη του προσωπικού έχουν ακολουθήσει, αλλά η εταιρεία θεωρείται ότι απασχολεί πέντε άτομα.

Μια πηγή κοντά στον κ. Delevingne είπε: «Το ότι η Cara έχει πολλά χρήματα, δε σημαίνει ότι η εταιρεία έχει».

Ενώ ένας άλλος προσέθεσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και οι ιδιοκτήτες χτυπήθηκαν προφανώς, αλλά εξακολουθεί να εκπλήσσει τους ανθρώπους που είναι γνωστό ότι είναι πολύ πλούσιοι φαίνεται να έχουν διεκδικήσει επιδοτήσεις που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους».

Η Harvey White Properties Ltd της Delevingnes, εμφανίστηκε σε μια λίστα που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η οποία αφορούσε χιλιάδες εταιρείες που έχουν κάνει χρήση του προγράμματος.

Η Cara εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 30 εκατομμύρια £ και εισέπραξε 15,7 εκατομμύρια £ πέρυσι, καθιστώντας το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της Βρετανίας.

Η Cara εισπράττει επίσης μεγάλα ποσά χάρη στην παρουσία της ως μοντέλο σε καμπάνιες, για μερικά από τα μεγαλύτερα brands και καλλυντικά της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Burberry, DKNY, Jimmy Choo και Rimmel, σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο