Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cara Delevingne : Το top model της Βρετανίας ζητά λεφτά από επιδοτήσεις προγράμματος Covid

Cara Delevingne : Το top model της Βρετανίας ζητά λεφτά από επιδοτήσεις προγράμματος Covid

Η Cara εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 30 εκατομμύρια £ και εισέπραξε 15,7 εκατομμύρια £ πέρυσι, καθιστώντας το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της Βρετανίας

Η εκατομμυριούχος Cara Delevingne και η οικογένειά της απαιτούν χρήματα από το πρόγραμμα Covid furlough για την ιδιοκτησία-επιχείρησή τους.

Το μοντέλο, 28 ετών, είναι διευθύντρια της εταιρείας της οικογένειας, Harvey White Properties Ltd, μαζί με τον πατέρα της Charles, 71, και δύο αδελφές Poppy, 34 και Chloe, 35.

Σύμφωνα με το The Sun, η επιχείρηση, η οποία διαθέτει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που πιστεύεται ότι αξίζει 45,5 εκατομμύρια λίρες, έχει γίνει για να μειώσει κατά το ήμισυ τα ενοίκια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Γιατί προέβη σε τέτοιον οικονομικό χειρισμό;

Ο πατέρας της επιβεβαίωσε τη δημοσίευση. Δεν είναι γνωστό πόσα μέλη του προσωπικού έχουν ακολουθήσει, αλλά η εταιρεία θεωρείται ότι απασχολεί πέντε άτομα.

Μια πηγή κοντά στον κ. Delevingne είπε: «Το ότι η Cara έχει πολλά χρήματα, δε σημαίνει ότι η εταιρεία έχει».

Ενώ ένας άλλος προσέθεσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και οι ιδιοκτήτες χτυπήθηκαν προφανώς, αλλά εξακολουθεί να εκπλήσσει τους ανθρώπους που είναι γνωστό ότι είναι πολύ πλούσιοι φαίνεται να έχουν διεκδικήσει επιδοτήσεις που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους».

Η Harvey White Properties Ltd της Delevingnes, εμφανίστηκε σε μια λίστα που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η οποία αφορούσε χιλιάδες εταιρείες που έχουν κάνει χρήση του προγράμματος.

Η Cara εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 30 εκατομμύρια £ και εισέπραξε 15,7 εκατομμύρια £ πέρυσι, καθιστώντας το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της Βρετανίας.

Η Cara εισπράττει επίσης μεγάλα ποσά χάρη στην παρουσία της ως μοντέλο σε καμπάνιες, για μερικά από τα μεγαλύτερα brands και καλλυντικά της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Burberry, DKNY, Jimmy Choo και Rimmel, σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024