Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν : Όλα τα γκολ του «τρελού» πρώτου ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη (vids)

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν : Όλα τα γκολ του «τρελού» πρώτου ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη (vids)

Απίθανο ματς στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 3-2. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Ελ Αραμπί τα γκολ για τους ερυθρόλευκους, δυο γκολ ο Ζάχαβι για τους Ολλανδούς.

Ο Ολυμπιακός και η Αϊντχόφεν προσέφεραν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, με τους Πειραιώτες όμως να είναι εκείνοι που πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια με το απίθανο 3-2.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προηγήθηκε πριν το δεκάλεπτο με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά, όμως ο Ζάχαβι για την Αϊντχόφεν απάντησε άμεσα σε 1-1 μετά από σουτ και σπόντα στο σώμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 37ο λεπτό μετά από ένα εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Γιαν Εμβιλά, με τον Γάλλο μέσο να κάνει το 2-1. Οι Ολλανδοί από την πλευρά τους παρότι δεν είχαν πολλές φάσεις στο ματς και είχαν δευτερεύοντα ρόλο στο ματς, κατάφεραν και πάλι με τον Ζάχαβι να κάνουν το 2-2 στο 39ο λεπτό, με τον Ισραηλινό να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πίεσε την άμυνα της Αϊντχόφεν και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των Ολλανδών έγραψε το 3-2 στο «τρελό» πρώτο μέρος στο Καραϊσκάκη.

Δείτε το γκολ του Μπουχαλάκη:

Το 1-1 του Ζάχαβι:

Την γκολάρα του Εμβιλά:

Την απάντηση του Ζάχαβι:

Το γκολ του Ελ Αραμπί:

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024