Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο με Φιλιππίδη

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο με Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός έχει πλέον απομακρυνθεί από την σειρά της ΕΡΤ μετά το μπαράζ καταγγελιών ενώ τη θέση του θα πάρει άμεσα ο Τάσος Χαλκιάς.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη πρόκειται να προβληθεί σήμερα από την ΕΡΤ. Ο ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, έχει πλέον απομακρυνθεί από σειρά, όπως αποφάσισε η ΕΡΤ μετά από το μπαράζ καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του.

Το 87ο επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Φιλιππίδη ως πρωταγωνιστή καθώς όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές του μέσα στα χρόνια φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.

Από το επόμενο, 88ο επεισόδιο της σειράς, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς που θα υποδυθεί τον αδερφό του «Παρασκευά» (χαρακτήρα του Πέτρου Φιλλιπίδη), «Μένιο».

Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν μετά τις πολυάριθμες καταγγελίες ήταν πως η δημοφιλής σειρά θα σταματούσε, κάτι που διαψεύστηκε γρήγορα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» ήταν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Ο αντικαταστάτης του Φιλιππίδη, Τάσος Χαλκιάς, πέρασε πρόσφατα την πόρτα των studio Καραγιάννη και έκανε συζητήσεις με τον κ. Καραγιάννη σχετικά με την ένταξή του στο καστ, η οποία και τελικά συμφωνήθηκε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα στην αδράνεια των τόσων μηνών έρχεται μια δουλειά που θα με ξεσηκώσει. Είναι κάτι πολύ όμορφο», έτσι σχολίασε ο Χαλκιάς την είσοδό του στην σειρά της ΕΡΤ1 στην πρώτη του συνέντευξη μετά το κλείσιμο της συνεργασίας.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για το ρόλο του στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη και αποκάλυψε πότε ξεκινά γυρίσματα.

«Ο ρόλος μου είναι αυτός του Μένιου, αδελφού του Παρασκευά, ο οποίος έλειπε για πολλά χρόνια από το χωριό κι επιστρέφει, για να προστατέψει την οικογένειά του, καθώς ο Παρασκευάς αναγκάζεται να φύγει».

Ο ίδιος δηλώσε επίσης ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στη σειρά «με εξαιρετικούς συναδέλφους και κυρίως με τους νεαρότερους σε ηλικία», τους οποίους χαρακτήρισε πολυτάλαντους.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» πως ο ρόλος του «Μένιου» που πρόκειται να αναλάβει ήταν στα πλάνα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο για τον Φιλιππίδη: «(…) συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός στη σειρά».

«Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά» είπε, σχολιάζοντας πάντως πως «δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024