Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Νούσιας: Η ζωή, η καριέρα, η «Έξαψη», ο έρωτας σε ένα «Ένα τσιγάρο διαδρομή»

Τάσος Νούσιας: Η ζωή, η καριέρα, η «Έξαψη», ο έρωτας σε ένα «Ένα τσιγάρο διαδρομή»

Μια βόλτα στην ζωή, την καριέρα και τους έρωτες του ηθοποιού Τάσου Νούσια

Μια βόλτα στην ζωή, την καριέρα και τους έρωτες του ηθοποιού Τάσου Νούσια

Η μεγάλη καριέρα και οι «μικροί» ρόλοι

Τέλειωσε τη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη μηχανολογία και αποτέλεσε μέλος ομάδας στίβου. Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις. Έπαιξε στις μεγαλύτερες σκηνές της Ελλάδας από το Κ.Θ.Β.Ε και το θέατρο Εμπρός ως τον Τεχνοχώρο και το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. Δοκιμάστηκε σ’ όλα τα είδη θεάτρου από φαρσοκομωδίες και μπουλβάρ μέχρι το αρχαίο ελληνικό δράμα. Αυτή η ποικίλη υποκριτική διαδρομή του τον καθιέρωσε και του έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες όπως οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Τάσος Μπαντής, Γιάννης Κακλέας, Θόδωρος Τερζόπουλος, Αναστασία Ρεβή και άλλοι. Μετρά πολλές συμμετοχές και συνεργασίες σε σημαντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές όπου ενσάρκωσε ήρωες μυθιστορημάτων και ιστορικών βιβλίων όπως: Τα Παιδιά της Νιόβης του Αθανασίου Νόβα, Οι Μάγισσες της Σμύρνης της Μάρας Μεϊμαρίδη, Η Φωνή του Χρήστου Χωμενίδη, Τα Ανίσχυρα Ψεύδη του Ορέστη Χαλκιόπουλου και το 2010 Το Νησί της Βικτόρια Χίσλοπ. Στις παραγωγές αυτές συνεργάστηκε με εξαιρετικούς σκηνοθέτες, όπως οι Κώστας Κουτσομύτης, Νίκος Γραμματικός, Βασίλης Μαζωμένος, Χρήστος Δήμας, Αλέξανδρος Πανταζούδης, Θόδωρος Παπαδουλάκης, Γιώργος Γκικαπέπας, Κώστας Χαραλάμπους κ.λ.π.

Τα τελευταία χρόνια έχει επίσης ασχοληθεί και με την παραγωγή, δημιουργώντας τέσσερις τηλεταινίες για λογαριασμό της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, με τίτλο Στιγμές από την Ιστορία του Θεάτρου, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μαρλένε Καμίνσκυ, εξετάζοντας την εξέλιξη του θεάτρου μέσα από τέσσερις μεγάλους συγγραφείς: Αισχύλο, Σαίξπηρ, Σίλλερ, Τσέχωφ που υπήρξαν ορόσημο για την ιστορία του θεάτρου.

«Ενώ είμαι κωμικός άνθρωπος αγαπώ τους δραματικούς ρόλους» λέει ο Τάσος Νούσιας και αποκαλύπτει πως όταν ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο, του ήταν εύκολο να συνδέεται με τις κωμωδίες και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ ώστε να κατακτήσει το κομμάτι του δράματος.

«∆εν έχω εµµονή µε τη «µεγάλη καριέρα» και τους «πρώτους ρόλους». ∆εν έχω φοβηθεί ποτέ να γυρίσω για λογαριασµό φίλων -αλλά και αγνώστων που στην πορεία αναγνώρισα ως «συγγενείς»- ένα 5λεπτο κινηµατογραφικό κοµµάτι, να παίξω τον δεύτερο ή τον τρίτο ρόλο σε µια αξιόλογη παράσταση. Ο,τι κι αν κάνω, «µικρό» ή «µεγάλο», αισθάνοµαι την υποχρέωση να το υπηρετήσω µε όλες µου τις δυνάµεις, προσφέροντας την εµπειρία, την τέχνη και την τεχνική µου», έχει δηλώσει.

Ο απόλυτος έρωτας και η οικογενειακή

Ο Αλέξανδρος, ο ήρωας που υποδύεται στην Έξαψη, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γυναίκα του, την Εβίτα. Συνέβη το ίδιο και σε εκείνον. Στο πρόσωπο της Μαρλένε Καμίνσκι βρήκε το υπόλοιπο μισό του και την γυναίκα που θέλει να κάνει μαζί της οικογένεια. Η κόρη του, που γεννήθηκε δυο χρόνια μετά την γνωριμία με την σύντροφο του, είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος

Η σχέση του με τη Μαρλένε πέρασε σαφώς και από εντάσεις όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά τίποτα δεν κλόνισε την μοναδική ευτυχία τους. Ούτε καν ο γάμος που δεν έγινε… ποτέ! Ναι το ζευγάρι δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά αυτό είναι ένα «έργο» που δεν θα μείνει στην μέση.

«Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Έχουμε αφήσει και ένα πάρτι σε εκκρεμότητα. Κάποια στιγμή θα την κλείσουμε κι αυτή», είχε πει γελώντας ο Τάσος Νούσιας στο περιοδικό ok!

«Ένα τσιγάρο διαδρομή»

«Ναι είναι σαν ταινιάκι, είναι 4,5 λεπτά. Με πήραν από την PANIK, εγώ δεν γνώριζα τη Δέσποινα, χάρηκα πολύ όταν τη γνώρισα γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Του λεω στείλε μου το κομμάτι, θέλω να τ΄ακούσω. Μου έστειλε το εξαιρετικό βηματισμό του ρεμπέτικου και του ζεϊμπέκικου του Θεοφάνους που είναι και μιξαρισμένο με ένα υπέροχο πιάνο από κάτι, άκουσα και το στίχο και το κομμάτι και είπα «όπα, αυτό έχει ενδιαφέρον» .

«Μου στείλανε το storyboard είδα ότι συνάδει και με τη δική μου αντίληψη γιατί δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε άλλο περιβάλλον. Αυτό είναι ένα κουτούκι το οποίο εξυπηρετεί απόλυτα το σκοπό και είπα πάμε. Βγήκε υπέροχο το αποτέλεσμα. Υπέροχο το κομμάτι αλλά και υπέροχο το κλιπ», δήλωσε ο ηθοποιός για την συμμετοχή του στο κλιπ.

Η «Έξαψη» και ο νέος ρόλος πρόκληση

«Είναι μια σειρά που έχει πολλά δώρα. Δώρα σε επίπεδα δραματουργίας», είπε για την «Έξαψη» ο Τάσος Νούσιας.

Κάτι που όπως ανέφερε έχει κάνει τον κόσμο να συνδεθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Περνάμε από το πολιτικό θρίλερ, στο κοινωνικό πεδίο, στη σύγκρουση την ενδοοικογενειακή, στη ρηξη των σχέσεων και δεν ξέρουμε πού θα φτάσει, έχουμε γυρίσει 25 επεισόδια», ανέφερε.

«Είναι αυτά τα πάθη, τα λάθη που μας κατατρέχουν, γιατί ο έρωτας δεν έχει ηλικία», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για το σενάριο της σειράς.

«Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε μεσούσης της δεύτερης καραντίνας να έχουμε γυρίσματα, σε σημείο να μην την έχουμε καταλάβει. Το θέατρο δεν έχει βρει τον βηματισμό του. Αυτό είναι πολύ κακό για όλο το θέαμα – ακρόαμα, μιλάμε για 180 χιλιάδες εργαζόμενους…», τόνισε για τη γέννηση» της σειράς εν μέσω της πανδημίας.

«Το MEGA κουβαλάει την ποιότητα της δραματουργίας», πρόσθεσε.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024