Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν : Αυτή είναι η κρυφή «κόρη» του που λατρεύει τη δημοσιότητα και πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας

Πούτιν : Αυτή είναι η κρυφή «κόρη» του που λατρεύει τη δημοσιότητα και πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας

Πρόκειται για ένα πανέμορφο έφηβο κορίτσι, ηλικίας μόλις 17 ετών

Δεν θα αντιδρούσαν με τον ίδιο τρόπο όλες οι έφηβες, αν ξαφνικά βρίσκονταν αντιμέτωπες με τα φώτα της δημοσιότητας, και μάλιστα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Όμως η 17χρονη που σύμφωνα με ομάδα δημοσιογράφων είναι το «κρυφό παιδί» του Βλάντιμιρ Πούτιν, δηλώνει ότι απολαμβάνει την ενασχόληση του κοινού με το πρόσωπό της -ενώ έχει και… ιδιαίτερες απόψεις για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με τη Sun, η Λουίζα Ρόζοβα (επίσης γνωστή και ως Γιελιζαβέτα Κριβονόγκιχ) συζήτησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις.


O δημοσιογράφος του BBC Αντρέι Ζαχάροβ, μέλος της ομάδας που έκανε τις αποκαλύψεις για την 17χρονη (και για άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του Πούτιν) στον ρωσικό ιστότοπο Proekt, τη ρώτησε ευθέως αν ειναι κόρη του Ρώσου προέδρου, όμως εκείνη επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή, αγνοώντας πλήρως τη συγκεκριμένη ερώτηση.

Όταν όμως εκείνος τη ρώτησε αν η έρευνά του της προξένησε ψυχολογικό τραύμα, η έφηβη κοπέλα έσπευσε να τον καθησυχάσει.

«Καμία σχέση. Η ζωή μου ήταν τόσο στάσιμη και βαρετή. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να βρεθώ στο προσκήνιο και ο κόσμος έμαθε για τον λογαριασμό μου (στο Instagram)» απάντησε χαρακτηριστικά η Λουίζα.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, μην ανησυχείτε για μένα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και όλα είναι εντάξει», πρόσθεσε η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η ίδια δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει διάσημη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με φήμες και ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, η μητέρα της Λουίζα, η 45χρονη σήμερα Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πουτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000.

Η ίδια η 45χρονη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις, ενώ εκπρόσωπος του Πουτιν έκανε λόγο για «όχι ιδιαίτερα πειστικούς ισχυρισμούς» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Οπαδός θεωριών συνωμοσίας

Η νεαρή Λουίζα, που πρόκειται να κλείσει τα 18 σε λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι φοιτά στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φαίνεται να ενστερνίζεται μια ακραία θεωρία συνωμοσίας που αφορά στην προέλευση της πανδημίας. Ειδικότερα, η νεαρή δείχνει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι που προκάλεσε η ελίτ, για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

«Υπάρχει μια ομάδα, δεν ξέρω αν λέω σωστά το όνομά της, που λέγεται «χρυσό δισεκατομμύριο». Είναι μια κοινότητα απίστευτα πλούσιων ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν την υπόθεση με τον κοροναϊό. Αυτό σημαίνει ότι σκοτώνουν ανθρώπους», αναφέρει μεταξύ άλλων η 17χρονη.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024