Η Zara McDermott αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να στείλει μια γυμνή φωτογραφία σε ένα αγόρι, πριν καν δώσει το πρώτο της φιλί, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Η 24χρονη σταρ του Love Island, που συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ BBC3 με θέμα την εκδικητική πορνογραφία, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς η πίεση των συνομήλικών της την οδήγησε να τραβήξει την γυμνή φωτογραφία την ώρα που έκανε μπάνιο καθώς και το πώς η εικόνα κυκλοφόρησε έπειτα στα σχολεία της περιοχής της.

Η εν λόγω εικόνα έφτασε ακόμη και στους δασκάλους της αλλά όπως αναφέρει η ίδια δεν βρήκε στήριξη και συμπόνια ούτε από τους ενήλικες: «Ήταν τόσο ντροπιασμένοι από τη συμπεριφορά μου που δεν με ήθελαν στο σχολείο. Ξέρετε τι κάνει αυτό σε ένα νεαρό κορίτσι;»

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ανέφερε: «Η δασκάλα μου το είδε και είπε: Δεν πίστευα ότι ήταν τέτοιο κορίτσι. Αυτό με πονάει ακόμα και σήμερα. Δεν μπορούσα να την κοιτάξω στα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Πριν από τη συνέντευξή της, η Zara είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι η ντροπή την οδήγησε να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει στο σχολείο.
Η Zara έγινε γνωστή μέσα από τον 4ο κύκλο του Love Island το 2018 και έκτοτε κάνει καριέρα ως influencer.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο