Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Πετρετζίκης : Τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα στην Αγ. Παρασκευή - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Άκης Πετρετζίκης : Τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα στην Αγ. Παρασκευή – Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, είναι από τους κατοίκους της Αττικής που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη την Αττική ωστόσο σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, 10.000 συμπολίτες μας στην Αττική και κάτω από 3.000 στην Εύβοια παρέμεναν στο σκοτάδι σε μια ολονύκτια μάχη για να αποκατασταθούν οι βλάβες στο μεγαλύτερο τμήμα του δικτύου.

Σήμερα το πρωί, το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες, έχοντας ενισχυθεί με 25 επιπλέον συνεργεία οι οποίοι έφτασαν από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη.

Μπορεί η χιονόπτωση να σταμάτησε το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν σε περιοχές του νομού, ενώ πολλά νοικοκυριά έχουν μείνει για αρκετά 24ωρα χωρίς ρεύμα.

Ένα από αυτά είναι του Άκη Πετρετζίκη.

Ο γνωστός σεφ έχει μείνει χωρίς ρεύμα από και θέλησε με μια ανάρτηση του στο Instagram να εκφράσει τη συμπαράσταση τους σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.
«Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στον χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.

Σε πιο πρόσφατo story του στο Instagram ο Άκης Πετρετζίκης ενημερώνει του διαδικτυακούς του φίλους πως για τρίτη μέρα η Αγία Παρασκευή αντιμετωπίζει προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024