Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Microsoft : Η νέα εφαρμογή Office είναι πλέον διαθέσιμη στο iPad

Microsoft : Η νέα εφαρμογή Office είναι πλέον διαθέσιμη στο iPad

Η Microsoft έχει ενημερώσει την ενοποιημένη εφαρμογή για κινητά του Office για να λειτουργεί σε συσκευές iPad της Apple.

Η Microsoft έχει ενημερώσει την ενοποιημένη εφαρμογή για κινητά του Office για να λειτουργεί σε συσκευές iPad της Apple.

Νέες δυνατότητες και νέα εργαλεία

Η νέα εφαρμογή Office συνδυάζει το Word, το Excel και το PowerPoint σε μια ενιαία εφαρμογή και αρχικά κυκλοφόρησε για iOS και Android το 2019. Από τότε η Microsoft το βελτιώνει σταδιακά, αλλά «έτρεχε» πάντα σε λειτουργία παραθύρου αντί για μια πλήρως βελτιστοποιημένη εφαρμογή για iPad.

Αυτή η νέα ενημέρωση σημαίνει ότι το Office είναι πλέον μια πλήρης εφαρμογή iPadOS, με πρόσβαση σε όλες τις κανονικές παραλλαγές tablet της Microsoft. Η εφαρμογή συνδυάζει επίσης ορισμένα χρήσιμα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για εργασίες σε κινητές συσκευές. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα γρήγορης δημιουργίας PDF ή υπογραφής εγγράφων, τη μετατροπή εικόνων σε κείμενο και πίνακες, αλλά και πιο γρήγορες ενέργειες.

Η Microsoft απλοποιεί τα Office σε αυτήν την νέα εφαρμογή, αλλά οι αυτόνομες εφαρμογές για Word, Excel και PowerPoint εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες και να ενημερώνονται τακτικά. Ενώ χρειάστηκε λίγος χρόνος για να υπάρξει μια κύρια εφαρμογή του Office φιλική προς το iPad, η Microsoft έχει προσθέσει πολλές λειτουργίες ειδικά για iPad στις εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του ποντικιού και του trackpad.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024