Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου : Εγώ για 600 ευρώ δεν παίζω στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατερίνα Διδασκάλου : Εγώ για 600 ευρώ δεν παίζω στις «Άγριες Μέλισσες»

Η τηλεοπτική «Μυρσίνη» Κατερίνα Διδασκάλου, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά, αλλά και για το πώς εξελίσσεται το τηλεοπτικό τοπίο

Για τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μία εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Διδασκάλου στο περιοδικό People μεταξύ άλλων δηλώνει ευγνώμων, τυχερή, λέει ότι η δύναμή της είναι οι γυναίκες και μιλά για όλα τονίζοντας πως έχει την ίδια φλόγα για τη δουλειά της και ευτυχισμένη με τη ζωή της.

View this post on Instagram

Η Άννα κάθε βράδυ ετοιμάζει το τραπέζι και περιμένει τον μεγάλο της έρωτα που λείπει εδώ και 16 χρόνια. _ 7 ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι 7 αναζητήσεις είναι ένα πολύπτυχο, μια σπονδυλωτή παράσταση με κείμενα ποιητικά ή ρεαλιστικά, τα οποία αναζητούν ταυτότητες ανθρώπων, από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη. _> photo: @antonios_androulidakis __ Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 20:30 Σάββατο: διπλή 18:00 & 21:00 Κυριακή: 19:00 ______ Σκηνικά-Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα Κίνηση: Κική Μπάκα Μουσική σύνθεση- επιμέλεια: Νίκος Βασιλείου Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Διακουμοπούλου ______ #7αναζητησεις #7anazitiseis #δημοτικοθεατροπειραια #θεατρο #θεατρικηπαρασταση #katerinadidaskalou #Athens #ig_greece #αθηνα #photocinematica #vogueitalia #athensvoice #instalifo #portraitmood #portrait_vision #κατεριναδιδασκαλου #visitgreece #inathens

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

Είχαμε αρκετά χρονιά να σας δούμε στη μικρή οθόνη. Τι ήταν αυτό που σας έκανε φέτος να πείτε το «ναι» στις «Άγριες μέλισσες»;

Από την πρώτη συζήτηση που έκανα με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, κατάλαβα πως επρόκειτο για μια δουλειά υψηλής αισθητικής. Μετά το «Έτερος εγώ» που προβλήθηκε στην cosmote και φέτος θα δούμε στο star, ήταν για μένα η ιδανική επιστροφή.

Όλο το προηγούμενο διάστημα γιατί απείχατε;

Ο κόσμος μου έδωσε την πολυτέλεια και τον ευγνωμονώ γι’ αυτό. Να μπορώ να ζω μόνο μέσα από τη δουλειά μου στο θέατρο. Για την ακρίβεια τα τελευταία εννέα χρόνια.

Σας κάλυπτε αυτό οικονομικά; Και σας ρωτώ γιατί ξέρουμε πως οι απολαβές στο θέατρο είναι χαμηλότερες από την τηλεόραση.

Προφανώς. Όταν γεμίζει το θέατρο, μπορείς να το κάνεις. Ο κόσμος αποφασίζει τη διάρκεια μιας παράστασης.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις συμπρωταγωνιστές σας, μίλησαν ανοικτά για τις πολύ χαμηλές αμοιβές που παίρνουν από το συγκεκριμένο σίριαλ, της τάξης των 600 ευρώ.

Δεν το γνωρίζω ομολογώ… Η μητέρα μας μάς έλεγε “Σας εύχομαι να έχετε τόσο ενδιαφέρουσα ζωή ώστε να μην ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εκτός αν είναι να βοηθήσετε”. Εγώ πάντως δεν παίζω για τέτοιο ποσό.

Πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεόραση; Στο παρελθόν είχατε πρωταγωνιστήσει σε ακριβές, εβδομαδιαίες σειρές.

Η κρίση επηρέασε τα πάντα μέχρι και κανάλια έκλεισαν. Όμως επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω ότι όλο αυτό είναι μια ρόδα που γυρίζει. Θα έλεγα πως ζούμε μια νέα τηλεοπτική άνοιξη.

Πείτε μου για τον ρόλο της Μυρσίνης στις «Άγριες μέλισσες».

Έγινε μια τρίωρη συζήτηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και στη συνέχεια, πήρα τα πρώτα σενάρια στα χέρια μου. Ξέρετε, το κείμενο και το σενάριο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στη μυθοπλασία.

Ο κ. Καραγιάννης, ο παραγωγός της σειράς, και ο ΑΝΤΙ έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Και είναι σημαντικό μια σειρά με κόστος να αποφέρει έσοδα στον σταθμό που την προβάλλει. Τους δίνει και θάρρος για τη συνέχεια.

Είδα από την πρώτη στιγμή στη Μυρσίνη τις  πολλές δυνατότητες που δίνει ο ρόλος και τις μεγάλες διαφορές που έχει από σκηνή σε σκηνή. Υπέροχη πρόκληση.

Η σειρά έχει επιτυχία και μεγάλη επίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα tweet διάβασα πώς είστε η σύγχρονη Τάσσω Καββαδία. Πώς αντιδράτε σε αυτά τα σχόλια;

Δεν το έχω διαβάσει είναι η αλήθεια. Η Τάσσω Καββαδία ήταν μια τεράστια ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου. Νομίζω όμως η Μυρσίνη έχει πολύ περισσότερα επίπεδα από πλευράς σεναρίου. Είναι πολύ περισσότερα από τη σκληρή πεθερά ο ρόλος που δημιούργησε η Μελίνα Τσαμπάνη. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τη σεναριογράφο.

Είναι σκληρή πεθερά, είναι και πονεμένη μητέρα. Εξηγούνται οι λόγοι που η Μυρσίνη είναι σκληρή πεθερά.

Η Ασημίνα έχει το ίδιο αίμα με τη γυναίκα που η Μυρσίνη πιστεύει πως σκότωσε τον γιο της. Μου γράφουν στο instagram πως είναι πολυεπίπεδος ο ρόλος. Όσο για το σχόλιο που μου αναφέρατε, είναι τιμή να με συγκρίνουν με την Τάσσω Καββαδία, μια τόσο σημαντική ηθοποιό που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο.

Έχει διατυπωθεί η άποψη πως οι «Άγριες μέλισσες» είναι σαπουνόπερα. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δεν το έχω ακούσει. Όμως χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Οι ετικέτες αυτές με αφήνουν αδιάφορη. Το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ αυτήν τη δουλειά την κάνω και με κόπο και με σεβασμό προς το κοινό. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση και στο σινεμά.

Η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο τελειώνει οριστικά;

Η Μυρσίνη είναι αρκετά έξυπνη και αυτό που θέλει πραγματικά από τον Κυπραίο είναι η έρευνα για τον φονιά του γιου της. Δεν έχει ησυχάσει. Είναι καταπληκτικό εύρημα του σεναρίου. Να γνωρίζει το κοινό και όχι οι ήρωες. Ισάξια πλοκή με αυτήν αρχαίας τραγωδίας.

Σιγά σιγά η Μυρσίνη βλέποντας πως ο Θωμάς’ δεν ασχολείται, με την αρχική αποστολή του απομακρύνεται.

Η Μυρσίνη πιστεύει την πλεκτάνη της Σμαρώς, που οδηγεί την Ελένη στη φυλακή. Οταν η απάτη αποκαλυφθεί, θα συνεχίσει να πιστεύει πως η Σταμίρη είναι η δολοφόνος του Σέργιου;

Το ένστικτο της Μυρσίνης δεν την αφήνει ποτέ να ησυχάσει. Τρώει αυτό το δυνατό χαστούκι, όμως η Μυρσίνη έχει ένα μεγάλο προσόν. Υπομονή και επιμονή.

Με την Ασημίνα θα συνεχίσει να είναι σε αντιπαράθεση;

Η σχέση με την Ασημίνα έχει και θα συνεχίσει να έχει φοβερά σκαμπανεβάσματα Μια συγκρουσιακή σχέση για να βγαίνει καλή στο κοινό πρέπει η προσωπική σχέση των δύο ηθοποιών να είναι άριστη.

Με την Ελλη Τρίγγου έχουμε εξαιρετική σχέση. Είμαστε φίλες.

Το απολαμβάνω όσο δεν πάει. Και με τη Μαρία Κίτσου γίναμε γρήγορα φίλες. Είναι ταλαντούχες ηθοποιοί. Σε ό,τι αφορά την πλοκή, η Μυρσίνη αρχίζει να φέρνει κοντά της την Ασημίνα.

Οι ερωτικές σκηνές στην αρχή της σειράς με τον Γιάννη Στάνκογλου σας δυσκόλεψαν;

Οι ερωτικές σκηνές είναι έκθεση, όταν όμως είσαι επαγγελματίας και έχεις και έναν επαγγελματία παρτενέρ, όλο αυτό ξεπερνιέται και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι καλό.

Τι σας γράφουν για τη σειρά οι ακόλουθοι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Μου λένε πόσο πραγματικός χαρακτήρας είναι η Μυρσίνη. Μου έγραψε άνθρωπος που έχασε το παιδί του πως κάνει έρωτα για να γλιτώσει από το κυνήγι του θανάτου. Η Μυρσίνη καταφεύγει ερωτικά στον Κυπραίο για να κρατηθεί στη ζωή. Από τη Σμαρώ επίσης πιάνεται από τα λόγια της.

Ποιο είναι το κοινό σας στοιχείο με τη Μυρσίνη, εάν υπάρχει…

Μόνο η αγάπη για τα παιδιά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024