Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Αττικής : Stop στις άσκοπες και επικίνδυνες μετακινήσεις

Περιφέρεια Αττικής : Stop στις άσκοπες και επικίνδυνες μετακινήσεις

Να αποφεύγουν τις μετακινήσεις πλην των απολύτως απαραίτητων, ειδικά σε περιπτώσεις που κρίνονται ιδιαιτέρως επικίνδυνες εξαιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων, συστήνει προς τους πολίτες η Περιφέρεια Αττικής.

Να αποφεύγουν τις μετακινήσεις πλην των απολύτως απαραίτητων, ειδικά σε περιπτώσεις που κρίνονται ιδιαιτέρως επικίνδυνες εξαιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων, συστήνει προς τους πολίτες η Περιφέρεια Αττικής. Την ίδια στιγμή, ο μηχανισμός της Περιφέρειας βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση, όπως συνέβη και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη διευκόλυνση των πολιτών. «Απόλυτη προτεραιότητα μας η ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει διαθέσει στο σύνολο 100 μηχανήματα, χωματουρικά, φορτωτές, γκρέιντερ που επιχειρούν όπου παρατηρούνται προβλήματα αλλά και αλατιέρες που έχουν ρίξει χιλιάδες τόνους αλάτι στους δρόμους που συνεχίζεται η χιονόπτωση. Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια έχει διαθέσει πάνω από 5.000 τόνους αλατιού στους Δήμους της Αττικής για την διαχείριση της κακοκαιρίας, ενώ σήμερα έριξε άλλους 5.000 τόνους στους δρόμους της Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Αντιπεριφερειάρχες, ενώ έχει καλέσει όλες τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των Δήμων να είναι συνεχώς σε πλήρη επιφυλακή και να συνεχίσουν να συνδράμουν τις προσπάθειες που γίνονται για τη διάνοιξη των δρόμων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. 

Σε μήνυμά του επισημαίνει τα εξής: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη καθώς η σφοδρή κακοκαιρία βρίσκεται σε έξαρση. Με αυτό το δεδομένο απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες να αποφύγουν κάθε μετακίνηση καθώς όλοι σχεδόν οι δρόμοι της Αττικής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ολισθηρότητας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης. Όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας συνεχίζει και δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθούν οι δρόμου αρμοδιότητας μας ανοικτοί και συνεχίζουν να ρίχνουν χιλιάδες τόνους αλάτι σε όλη την Αττική. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και θα παρεμβαίνουμε άμεσα όπου απαιτείται προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα είναι ασφαλείς, που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά μας». 

Να σημειωθεί ότι σήμερα Τρίτη, με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών. 

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024