Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως η κριτική μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά στο να γίνουν καλύτεροι και να διορθώσουν τυχόν λάθη ή χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους που μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που για ΚΑΝΕΝΑ λόγο και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μπορούν να διαχειριστούν την κριτική, ανεξάρτητα από το που ή ποιον προέρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην ίδια κατηγορία με τους Ιχθύες είναι και ο Καρκίνος. Είναι το ίδιο ευαίσθητος και συναισθηματικός και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα από μια κουβέντα και μόνο.

Και επειδή και εκείνος είναι άνθρωπος της προσφοράς και είναι πολύ δοτικός, όταν δει ότι αυτό που κάνει δεν είναι αρκετά καλό για τους άλλους, πέφτει ψυχολογικά και στεναχωριέται πολύ. Και άντε μετά να του φτιάξεις το κέφι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μα καλά… είναι δυνατόν να ασκηθεί κριτική στον/ην Mr/Mrs… κριτική;

Οι Παρθένοι θέλουν να είναι σε όλα άψογοι και τέλειοι. Αυτό δεν το ζητούν μόνο από τους άλλους, το απαιτούν και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Εάν λοιπόν ακούσουν μια αρνητική κριτική, όχι μόνο θεωρούν ότι είναι αποτυχημένοι και πέφτουν στα πατώματα, αλλά καταρρακώνονται ηθικά και αργούν πολύ να ξαναπάρουν τα πάνω τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι τόσο ευαίσθητος όσο φαίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και φυσικά να είναι αρκετά καλός για να τους εντυπωσιάζει.

Έχει μεγάλη σημασία για το ζώδιο αυτό η γνώμη των άλλων και θέλει πάντα να έχουν για εκείνο την καλύτερη.

Έτσι, όπως αναφέρει το asrtology.gr όταν ακούσει κάτι αρνητικό ή κάτι κακό, πληγώνεται και στεναχωριέται πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια από την άλλη θέλουν να τους ευχαριστούν όλους. Γίνονται χαλί να τα πατήσουν. Ωστόσο, όταν δουν ότι οι υπηρεσίες τους ή αυτά που προσφέρουν και παρέχουν δεν είναι αρκετά ή σημαντικά ή… σωστά, τότε τα βάφουν μαύρα.

Στενοχωριούνται και νομίζουν πως έχουν αποτύχει εντελώς στην ζωή τους. Μέχρι να ξαναπάρουν λίγο τα πάνω τους, θα περάσει καιρός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο