Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριγιάνκα Τσόπρα : Δέχεται συμβουλές μόδας από την σκυλίτσα Tika the Iggy

Πριγιάνκα Τσόπρα : Δέχεται συμβουλές μόδας από την σκυλίτσα Tika the Iggy

Η Πριγιάνκα Τσόπρα είναι η απόλυτη fashionista και η ηθοποιός του «The White Tiger» συνεχίζει να ασχολείται με τις προωθήσεις του απομνημονεύματός της με τίτλο «Unfinished», που σηματοδοτεί το ντεμπούτο της ως συγγραφέα

Η Πριγιάνκα Τσόπρα είναι η απόλυτη fashionista και η ηθοποιός του «The White Tiger» συνεχίζει να ασχολείται με τις προωθήσεις του απομνημονεύματός της με τίτλο «Unfinished», που σηματοδοτεί το ντεμπούτο της ως συγγραφέα.

Όταν η Πριγιάνκα γνώρισε την Tika

Το βιβλίο δίνει αρκετές πληροφορίες για τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένων περιστατικών από γυρίσματα ταινιών, της μάχης της με την κατάθλιψη όταν ο πατέρας της πέθανε. Λόγω της πανδημίας, οι περισσότερες εμφανίσεις της για την προώθηση του βιβλίου της έγιναν μέσω εικονικών κλήσεων και εκδηλώσεων, αλλά η Πριγιάνκα δεν το έβαλε κάτω.

Πρόσφατα γνωρίσαμε την viral σκυλίτσα του  TikTok, Tika the Iggy που με ένα βίντεο έγινε το απόλυτο τετράποδο fashion icon, διαμαρτυρόμενη για το πώς όλα αυτά τα υπέροχα ρούχα που της είχαν αγοράσει δεν είδαν ποτέ το φως της ημέρας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η κοινή τους αγάπη για την μόδα δημιούργησε σε μια σύμπραξη που «έριξε» το διαδίκτυο.

Ο πιο κομψός σκύλος συνεργάστηκε με την πιο κομψή ηθοποιό της Ινδίας, την Πριγιάνκα Τσόπρα, για να την βοηθήσει στην οργάνωση της ντουλάπας της μαζί με την σκυλίτσα της Τσόπρα, Diana.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της Τσόπρα, η Πριγιάνκα κάνει μια βιντεοκλήση με την Tika και ζητά συμβουλές για τη μόδα, ακολουθούμενη από ένα μοντάζ της ηθοποιού και της Diana που επιδεικνύουν μερικά από τα πιο μοντέρνα ρούχα τους.

Η Πριγιάνκα έγραψε στο βίντεο, «Όλα τα χέρια (και τα πόδια) για την εικονική μου περιοδεία τύπου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο @luxurylaw που έβαλα τα γεγονότα Zoom μου σε άλλο επίπεδο και @tikatheiggy που διατηρεί την @diariesofdiana ταπεινή!».

Η πρώτη εμφάνιση της ήταν από τον οίκο St John Knits, ένα φόρεμα με ζέβρα που συνδυάστηκε με τα τακούνια και τα σκουλαρίκια της Jennifer Chamandi. Η δεύτερη των Quantico ήταν μια φούστα midi από μαύρη τούλι με μια προσαρμοσμένη μπλούζα από τον Christian Siriano, το οποίο συνδύασε με ένα κολιέ από τον Bvlgari, παπούτσια για άλλη μια φορά από την Jennifer Chamandi και το κολάρο σκύλου της Diana ήταν επίσης από τον Bvlgari. Η τρίτη εμφάνιση που φορούσε ήταν ένα σακάκι και φούστα από την Isabel Marant και η τελευταία ήταν από τον οίκο Halpern Studio.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024