Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Zoom: Ο viral δικηγόρος που «δεν είναι γάτα» μίλησε για όσα έγιναν

Zoom: Ο viral δικηγόρος που «δεν είναι γάτα» μίλησε για όσα έγιναν

«Στην αρχή ντράπηκα αλλά τώρα το ξεπέρασα» λέει ο Τεξανός δικηγόρος που τώρα θέλει να πουλήσει κούπες και μπλουζάκια με την viral στιγμή του.

Ο Ροντ Πόντον είναι ο δικηγόρος από το Τέξας που έγινε viral την περασμένη εβδομάδα όταν εμφανίστηκε κατά λάθος με φίλτρο γάτας σε επαγγελματική τηλεδιάσκεψη. Η επική ατάκα του «Είμαι εδώ, δεν είμαι γάτα!» συνεπήρε το διαδίκτυο.

Ο ίδιος μίλησε έπειτα για το περιστατικό που τον έκανε διάσημο.

«Στην αρχή ντράπηκα» είπε. «Όταν όμως κατάλαβα ότι είχα γίνει viral το ξεπέρασα. Όπως λέμε και στο Τέξας: δεν μπορείς να βάλεις την οδοντόκρεμα πίσω στο σωληνάριο» δήλωσε ο ίδιος.

Για να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι δικηγόρος (και όχι γάτα) ο Πόντον σημείωσε πως έχει αντιληφθεί άτομα να εμπορεύονται κούπες και μπλουζάκια με την viral στιγμή του και σκοπεύει να σταματήσει την δραστηριότητα για να πουλήσει τα δικά του.

«Λαμβάνω συνεχώς προσκλήσεις να μιλήσω σε συνέδρια σχετικά με τον τρόπο που έχει μπει πλέον η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας και για το πως μπορεί κανείς να διατηρήσει τον επαγγελματισμό του κατά τη διάρκεια συναντήσεων στο Zoom» συμπλήρωσε.

«Ξαφνικά ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη. Εγώ εξαφανίστηκα και εμφανίστηκε η γάτα και δεν είχα ιδέα γιατί» είπε για το αστείο περιστατικό ενώ αργότερα αποκάλυψε πως χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του δεκάχρονου γιού της βοηθού του, ο οποίος είχε προφανώς ενεργοποιημένο το φίλτρο γάτας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024