Δεν ήταν βόας, σίγουρα όμως ήταν κροταλίας. Αναφερόμαστε στο… δωράκι που βρήκε μια γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ μέσα στο φαγητό που είχε παραγγείλει από υπηρεσία delivery.

Το σοκ της δεν τη σταμάτησε από το να απαθανατίσει το περιστατικό, το οποίο και έγινε ανάρπαστο στο internet μέσα σε λίγα λεπτά. Στην εικόνα, το φίδι εμφανίζεται κουλουριασμένο γύρω από το γεύμα της γυναίκας.

Το πιθανότερο είναι ότι άδραξε την ευκαιρία της ανέπαφης παράδοσης και έσπευσε στο φαγητό μόλις έφυγε ο διανομέας.

Το φίδι παρέμεινε στο σημείο, σύμφωνα με τη γυναίκα, μέχρι να φτάσει ένας ειδικός. Ο ειδικός από την πλευρά του έγραψε στο twitter: «Ένα γεύμα παραδόθηκε, κατά λάθος, ακριβώς δίπλα σε έναν κουλουριασμένο Δυτικό Διαμαντοφόρο Κροταλλία στο Τάκσον. Η ιδιοκτήτρια τον είδε όταν πήγε να το παραλάβει… και έμεινε εκεί μέχρι να φτάσει ο Ντέιβ».

Ο Ντέιβ Χόλαντ ανέλαβε να συλλάβει το άτακτο φίδι και, προφανώς, δεν παρέλειψε να αναρτήσει κι εκείνος το δικό του ενσταντανέ.

«Είχε σοκαριστεί από την εγγύτητα του φιδιού, όμως δεν είχε τρομάξει όσο άλλοι», δήλωσεο ο Χόλαντ για την ιδιοκτήτρια στα McClathy News. «Πιστεύουμε ότι το φίδι είτε έμεινε ακίνητο δίπλα ή επάνω στο χαλάκι όταν έφτασε ο διανομέας, με αποτέλεσμα να μην το παρατηρήσει κανείς μέχρι που η πελάτισσα άνοιξε την πόρτα».

Οι χρήστες του διαδικτύου, πάντως, «έλουσαν» το φίδι με αμέτρητα σχόλια, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν μπορούν να δουν πουθενά το φίδι, αλλά και εκείνοι που πρότειναν στη γυναίκα απλώς να πάρει το φαγητό της με… ένα σκουπόξυλο.

Εσείς πώς θα αντιμετωπίζατε αυτό το περιστατικό;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο