Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού : Εχω πέσει από τα σύννεφα για τις καταγγελίες σε ορισμένους ανθρώπους

Ναταλία Γερμανού : Εχω πέσει από τα σύννεφα για τις καταγγελίες σε ορισμένους ανθρώπους

Η παρουσιάστρια, δε δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει να έχει πιαστεί κορόιδο, καθώς ήταν πολύ σίγουρη για κάποια άτομα,

Με την ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Εφη Ρασσιά, με αφορμή τις ψευδείς κατηγορίες που προέκυψαν προς το πρόσωπο του ηθοποιού, μίλησε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην κουβέντα τους η παρουσιάστρια, δε δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει να έχει πιαστεί κορόιδο, καθώς ήταν πολύ σίγουρη για κάποια άτομα, όμως μετά από καταγγελίες εναντίον τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει πέσει από τα σύννεφα, όπως αναφέρει το tlife.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», δήλωσε η παρουσιάστρια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Έφη Ρασσιά υποστήριξε το γνωστό ηθοποιό.

Τι είχε απαντήσει για τις κατηγορίες ο Χάρης Ρώμας

«Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μία λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», ήταν η απάντηση του γνωστού ηθοποιού στο δημοσίευμα, όπου τονιζόταν πως σύντομα θα δεχτεί καταγγελίες

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση – Θέλουμε να κυριαρχήσουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός θα μείνει πιστός στις ιδέες του για να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024