«Μπορεί να ακούγεται γραφικό και επαναλαμβανόμενο αλλά μου έχει συμβεί και εμένα», αποκαλύπτει η Ελενα Μπάση του Bachelor.

Μου έχει συμβεί και εμένα. Μπορεί ακόμη και να θεωρήσει κάποιος ότι το λέω γιατί έχω την προσοχή αλλά είναι αλήθεια… Συμβαίνει δυστυχώς. Προσωπικά δε μου συνέβη στο χώρο του τραγουδιού, αλλά σε εκείνον του αθλητισμού. Ήμουν αθλήτρια στη σκοποβολή από 11 ετών.

Πήγα σε αθλητικό σχολείο και έχω υπάρξει μέλος της προολυμπιακής ομάδας στη σκοποβολή και της Εθνικής Ελλάδος επί επτά χρόνια. Όταν μου συνέβη το περιστατικό ήμουν 16 ή 17 ετών, ανήλικη δηλαδή. Ο άνθρωπος που με παρενόχλησε ήταν αθλητικός παράγοντας, αλλά όχι της σκοποβολής, σε κάποιο άλλο άθλημα.

Eρωτηθείσα αν το είπε πουθενά απάντησε «οχι, σε κανέναν. Πραγματικά, όμως, ξύπνησαν μνήμες όταν άκουσα την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Ανατρίχιασα ολόκληρη και μου ήρθε όλη εκείνη η πικρία. Γιατί, όταν είσαι κοριτσάκι και κάνεις όνειρα είναι μεγάλο πλήγμα αυτό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Ευτυχώς εγώ είχα το σθένος τότε και το απέκρουσα γιατί ήμουν δυναμικό παιδί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο